Apple iPhone ayarı ve hızlı başlangıç

media 1090

Apple iPhone ayarları ve hızlı başlangıç seçeneği ile eski iPhone telefondaki verileri yeni iPhone' a aktarabilirsiniz. İşte basit ama pek bilinmeyen yöntemler!

teknik destek

Apple, dünyada en çok kullanılan teknolojik markaların başında gelmektedir. Bakıldığı zaman birçok farklı zaman diliminde, sürekli olarak güncellemeler meydana gelir ve cihazlar güncellenir. Başka bir aygıtta olan bilgiler, güncelleme ve yeni aygıta geçme durumunda ise kesinlikle silinme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Aygıta geçen kullanıcılar; Android ve iOS cihazlarından tüm bilgileri tamamen aktarabilirler. Bunun için belirli adımları gerçekleştirmek gerekir.

İlk defa iOS aygıtı kullananlar

teknik destek

Yeni aygıtın alındığı zaman, Apple marka cihazların baştan başlatılması gerekir. Öncelikle aygıtın açılması ve ekranda görülen seçeneklerin seçilmesi öncelikli işlemdir. İstenilen dilde seçilir ve ülkeye göre saat ayarları gerçekleştirilir. Saatin yanında tarih ve kişilerin telefonda veya diğer teknolojik ürünlerde nasıl görüneceğine de bu aşamada karar verilir. Parola isteyen kullanıcılar, aygıtların güvenliği için gereken detaylara sahip olmalıdır.

Apple iPhone ayarı ve hızlı başlangıç

Apple hızlı başlangıç seçeneği ile işlem yapmak

iOS 11 ve daha sonraki güncellemelerle yapılan Apple cihazlarındaki hızlı başlangıç, aynı zamanda otomatik şekilde ayarlanarak kullanılabilir. Bunun için eski cihazın yeni cihaza yaklaştırılması ve yönergelerin izlenmesi gereklidir. Daha yeni bir sürüm yoksa elle ayarlama seçeneğine uygun işlemler uygulanmalıdır.

Aygıtın etkinleştirilmesi ve ayarlama işlemlerinin sonrasında ise Wi-Fi ağına bağlanması ve iTunes hesabının açılması gerekir. Sonrasında ise SIM kart takılır ve bu sayede Apple cihazlarının kullanımının önünde herhangi bir sorun kalmayacak, performanslı bir kullanım sağlanacaktır.

Son Güncelleme: 26.07.2019 03:21