Apple, iOS 11.1 Beta 4 sürümünü yayınladı

media 20

Apple firması bu yıl tanıtımını yaptığı ve telefon modellerinde yayınladığı iOS 11 işletim sistemi için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Firma şimdide iOS 11.1 sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor.

teknik destek

Apple,iPhone ve iPad modelleri için geliştirdiği iOS  işletim sistemini bu yıl WWDC 2017 etkinliğinde bizlere tanıtmıştı. Çıkarılan son işletim sistemi firma tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Yayınlanan sürümler ile bir çok oluşan hatanın giderileceği işletim sisteminin cihazlarda daha kararlı çalışabilmesi için yeni güncellemeler geliştiricilerin kullanımına sunuldu. 

iOS 11.1 Beta 4 sürümü şuan itibariyle geliştirici kullanıcılar tarafından indirilip kullanılabilmektedir. iOS 11.1 Beta 3 sürümü bundan üç gün önce çıkarılmıştı. Şimdide çok fazla zaman geçmeden yeni Bweta sürüm karşımıza çıktı. Apple firması hızlı bir şekilde karşımıza çıkardığı bu yeni Beta sürümünü indirebilmeniz için geliştirici platformuna kayıt olmanız gerekmektedir.

teknik destek

iOS 11.1 Beta 4 sürümü

Apple, iOS 11.1 Beta 4 sürümünü yayınladı

Bu sisteme geliştirici olarak kayıtlı olan kullanıcılar güncelleştirmeyi telefonları üzerinden veya geliştirici bölümünden iTunes aracılığı ile indirip kullanabilmektedirler. Şuan piyasaya sürülen yazılımın beta olmasından dolayı günlük kullanımlarda yedek cihazı bulunmayan kişilere kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Eğer sizde bu beta sürümü telefonunuza kurmak istiyorsanız telefonunuzun yedeğini iCloud ile almayı unutmayınız.

Peki bu yeni yayınlanan Beta 4 sürümü ile ne gibi düzeltmeler yapıldı. Apple firmasının geliştirici panelinden yayınlanan Beta sürümde ne gibi düzeltmelerin yayınladığı kullanıcılar ile paylaşılmadı. ilerleyen günlerde bu düzeltmelerin yayınlandığında sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

iOS 11 Beta 4 sürümü hangi cihazlar için yüklenebilmektedir ? Bu sürümü  iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, 12.9 inç iPad Pro, 2. nesil 12.9 inç iPad Pro, 1. nesil 10.5 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5. nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch 6. nesil cihazlar için yüklenebilir.


iOS 11 ile iPhone hızlandı mı

iOS 11 ile iPhone hızlandı mı

iOS 11 nasıl yüklenir iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 7

iOS 11 nasıl yüklenir iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 7

iPhone 5 iOS 11 indir demek isterdik

iPhone 5 iOS 11 indir demek isterdik
Son Güncelleme: 22.10.2017 12:48