Apple’ dan Mac Pro için beklenmeyen hareket

media 2173

Apple, Mac Pro modeli için yenileme getirebilir. satışa çıkması beklenmiyor. Yeni Mac Pro' da iki model sunması bekleniyor. 6 Çekirdekli ve 8 çekirdekli modeller gelebilir.

teknik destek

Apple, artık Mac Pro modelini yenilemeyi düşünüyor zira acele etmeyin, bu yıl satışa çıkması beklenmiyor.

Apple, Mac Pro’ya üç seneden uzun bir süredir ilgi göstermemişti. Mac Pro için gelecek bir güncellemeyi, kullanıcılar da endişeli bir şekilde bekliyorlardı. Apple, geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak bu endişeye bir nokta koymuş gibi görünüyor.

teknik destek

Apple, önceki model Mac Pro’da olduğu gibi yeni Mac Pro’da da iki esas model sunacak. Şimdiki temel modellerden birisi olan 4 çekirdekli merkezi işlemci birimli Intel Xeon giriş modeli 6 çekirdeğe kadar arttırılacak. Benzer biçimde çift G300 grafik işleme birimine de G500 ile güncelleme yapılacak.

Yeni Mac Pro

Apple’ dan Mac Pro için beklenmeyen hareket

Daha yüksek donanımda olan modelde ise 6 çekirdekli işlemci ile birlikte sunulan üst sınıf model bundan sonra 8 çekirdekli işlemci ile birlikte satışa sunulacak. Grafik işleme birimi D500 iken D700’e arttırılacak. MacBook ve MacBook Pro bağlantı girişi modellerinin tersine USB-C ve Thunderbolt 3 girişleri güncellenen modeller için bulunmayacak. Kısacası LG Ultrafine 5K ekranı yenilenmiş modeller ile kullanmak mümkün olmayacak. Bu durum çok yüksek fiyatlarda satışı yapılan Mac Pro cihazlarını seven kullanıcıları için bir üzüntü meydana getirebilir.

Yeni üst sınıf iMac de senenin ilerleyen günlerinde tanıtımı yapılacak. Fakat Apple güncellemeleri yalnızca grafik ve işlemci çekirdeği artışları ile sınırlarsa bu cihazın pazarda istenilenden az satılması ihtimali yüksek görünüyor.


iPhone yepyeni bir yüz tanıma teknolojisi ile geliyor!

iPhone yepyeni bir yüz tanıma teknolojisi ile geliyor!
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:16