Xiaomi Mi 9T MIUI 12 durduruldu

media 270

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Xiaomi' den Mi 9T kullanıcılarına kötü bir haber var. Şirket MIUI 12 güncellemesini dağıtımdan çekti. Problemin ne olduğu konusunda açıklamaya yapılması.

Xiaomi’ nin yeni arayüz yazılımı MIUI 12 çok sayıda cihaz için ara ara yayınlanmaya devam ediyor. Lakin Mi 9T için yayınlanan güncelleme askıya alındı. Bu ayın ilk haftasında açılan sürüm ne oldu ise durduruldu. Ülkemiz içinde yeni başlamıştı ve yükseltme yapmayanlara üzücü haber şirketin formunda paylaşıldı.

teknik destek

Durduruldu mesajı yayınlandı ama nedeni paylaşılmadı. Şimdi akıllarda acaba yayınlanan sürümle alakalı olumsuz bir durum mu var soruları geliyor. Yükleyenler iyi mi yaptı kötü mü bu zamanla anlaşılacak diye düşünüyoruz. Tabi belki dağıtımla alakalı bir sıkıntı oluşmuş olabilir.

Şu an için durdurulan bölgeler arasında Rusya, Avrupa ve Global bilgilendirmesi var. 

Bir diğer bilgiyse bazı pazarlarda bu model Redmi K20 olarak satışa çıkarıldı ve güncellemeyi alanlarda bir sorun görülmediği bilgisi var. Bir başka gelişmede Google tarafında var. Android 11′ in yeni adı belli oldu ve beta geliştiricilere açıldı. Beklentimiz 2021′ de önemli çok sayıda modelin bu sürüme kavuşması. www.teknolojihaber.net

Xiaomi Mi 9T MIUI 12 durduruldu

Son Güncelleme: 27.07.2020 21:27