WhatsApp Messenger Yeni Android APK – Son Sürüm

media 3494

WhatsApp Messenger yeni son sürümü, whatsapp messanger android mağazasından ücretsiz indirebilirsiniz. Telefona APK yeni sürümü nasıl yüklenir?

teknik destek

İçerikteki başlıklar

WhatsApp Messenger Android Telefonlar için Son Güncel Sürümü İndirme Adresi

WhatsApp Messanger, Android, Apple iOS  akıllı cep telefonlarda ve farklı sistem kullanılan cep telefonlarında kullanılan mesajlaşma uygulamasının adıdır. WhatsApp, arkadaş ve aile ile mesajlaşma, sesli arama ve medya paylaşımı internet bağlantısı üzerinden (Wi-Fi, Edge, 2G, 3G, 4G ve Yakında 5G) sağlamaktadır. WhatsApp uygulamasını hangi numara üzerinden kullanıyorsanız ilk 1 yıl ücretsiz sonra ki yıllarda yıllık ücretlendirilir.

teknik destek

• WhatsApp ile Aileniz ve arkadaşlarınız ile bireysel ya da grup halinde ister yurt içi ister yurt dışında olsa dahi Video, Görüntü ve Sesli Not ücretsiz gönderip alabilirsiniz.

• WhatsApp Web, Kullandığınız Windows bilgisayarın tarayıcısı yardımı ile WhatsApp mesajı alıp gönderebilirsiniz.

• WhatsApp, Kısa mesaj gibi, telefon numaranızla çalışır ve rehberde kolay bir şekilde birleşir. Uygulama siz durdurmadığınız sürece her zaman bağlı durumda tutarak tüm görüşmeleri kaçırmamış olursunuz.

• Telefon rehberinizde bulunan kişiler ya da WhatsApp arama seçeneği ile görüşmek istediklerinizi bulup hızlıca iletişime geçmenizi sağlar. Her hangi birinden mesaj geldiğinde telefon kapalıysa açtığınızda ya da internet bağlantınız olduğunda mesajı görüntüleme imkanı sağlar.

• WhatsApp programı ile bildirim seslerini ayarlayabilir istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz. Belli kişiler ile görüşmek isterseniz grup açıp görüşmek istedikleriniz kişileri ekleyebilirsiniz.

WhatsApp Messenger indir

WhatsApp Messenger Yeni Android APK - Son Sürüm

WhatsApp Android cihazlar için ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulama her numara için 1 yıl ücretsizdir. İndirme adresi resmi Android mağazasıdır. Her hangi bir sorunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:56