Superonline E-Posta Kurulumu Mail Ayarları

media 369

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Superonline e-posta kurulumu ayarları nasıl yapılır? iPhone cep telefonda superonline e-posta mail ayarları ve mail şifre sıfırlama gelmiyor gibi sorunlar için detay.

Windows ve mobil cihazlarda mail kurulum ayarları nasıl yapılır? Aşağıda yer alan iPhone 4SiPhone 5SiPhone 6iPhone 6 Edge ve Android cep telefonlarında Superonline e-posta kurulumu kontrol ederek ayarları yapabilirsiniz. Kurulumda bir hata aldığınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

teknik destek

E-posta sistemlerimizin ve arayüzümüzün yenilenmesi sonucu e-posta hesabınızın Spam Filtre Hassasiyeti  “ORTA” seviye olarak belirlenmiştir. İsterseniz, e-posta girişlerinizde spam filtre hassasiyetinizi istediğiniz seviyeye göre tekrar ayarlayabilirsiniz.

Superonline e-posta kurulumu

Turkcell Superonline spam filtresi nasıl çalışır, nasıl aktif hale getirebilirim?

Bu bölümde Spam filtresini tercihinize göre ayarlayarak spam olduğundan şüphelenilen mesajların SPAM klasörüne düşmesini sağlayabilirsiniz.

Aşağıda görünen tabloya,  http://eposta.Superonline.com adresinden kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak basit arayüzü seçtiyseniz ayarlar menüsünden Spam flitresine tıklayarak, gelişmiş arayüzü seçtiyseniz ayarlar klasörü altındaki e-posta tercihleri menüsünden spam filtresine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Daha sonra ilgili tablodan, Filtre hassasiyeti altında, dilediğiniz kademelerden birini seçerek “Spam Filtresini Kaydet” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Superonline Kara Liste: Mesajlarını almak istemediğiniz göndericilerin adreslerini kara listeye ekleyerek Spam klasörüne düşmelerini sağlayabilirsiniz.

Mesajlarını almak istemediğiniz göndericilerin adreslerini kara listeye ekleyerek Spam klasörüne düşmelerini sağlayabilirsiniz. Listeye 100 adres ekleyebilirsiniz.

Superonline Ak Liste: Bu listedeki adreslerden gelen mesajlar hiçbir zaman Spam klasörüne düşmez.

Turkcell Superonline ak liste – kara liste nasıl ulaşabilirim?

http://eposta.Superonline.com adresinden kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak Basit arayüzü seçtiyseniz Ayarlar menüsünden Ak Liste veya Kara Liste’ye tıklayarak, Gelişmiş Arayüzü seçtiyseniz Ayarlar klasörü altındaki E-posta tercihleri menüsünden Ak Liste veya Kara Liste’ye tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Turkcell Superonline e-posta sunucu isimleri nelerdir?

Erişiminizi Turkcell Superonline ile yapıyor ve Turkcell Superonline.com uzantılı e-posta adresi kullanıyorsanız;

Gelen Sunucu (POP3-Incoming): mail.Superonline.com. Giden Sunucu (SMTP-Outgoing): smtp.Superonline.com

Superonline E-Posta Kurulumu Mail Ayarları

Superonline e-posta ayarları

 

Erişiminizi farklı bir servis sağlayıcıdan yapıyor ve Turkcell Superonline.com uzantılı e-posta adresi kullanıyorsanız;

Gelen Sunucu (POP3-Incoming): mail.Superonline.com. Giden Sunucu (SMTP-Outgoing): smtpauth.Superonline.com

E-posta adresinizin uzantısı Turkcell Superonline yerine alanad.com uzantılı ise ;

Gelen Sunucu (POP3-Incoming): cmail.Superonline.com. Giden Sunucu (SMTP-Outgoing): csmtp.Superonline.com

Erişiminizi farklı bir servis sağlayıcıdan yapıyor ve e-posta adresiniz Turkcell Superonline.com uzantılı yerine (alanadi.com kullanıyorsanız ) alanadi.com uzantılı ise e-posta  için;

  • Gelen Sunucu (POP3-Incoming): cmail.Superonline.com
  • Giden Sunucu (SMTP-Outgoing): csmtpauth.Superonline.com
  • (Gelen posta sunucusu mail.Superonline.com olarak kalacaktır, değiştirmeyin)
  • Bu sekmede en altta “Giden Posta Sunucusu” kısmında “My server requires Authentication” (Sunucu kimlik doğrulaması gerektirir) işaretli olmalıdır
  • Bu işaretin hemen yanında bulunan “Ayarlar” (Settings) kısmında “Gelen posta sunucumla aynı ayarları kullan” (Use same settings as my incoming mail server) seçeneği işaretli olmalıdır.

iPhone telefonda e-posta kurulum ayarları

Ayarlar> Mail, Kişiler, Takvimler> Hesap Ekle E-posta sağlayıcınızı seçin. E-posta sağlayıcınızı listede görmüyorsanız Diğer > Mail Hesabı Ekle

Android telefonlarda mail kurulum

Ayarlar> Uygulamalar> E-posta> E-posta Kur” ekranında ki “E-posta Adresi” ve “Şifre” kısımlarını dolduruyoruz. “Manual Kurulum” seçeneği ile devam ediniz. E-posta Hesabı Ekle” ekranında “POP3 hesabı”  “POP3 Sunucusu” kısmını mail.sizindomainadresiniz.com şeklinde giriyoruz. “Bağlantı Noktası” değerini ise “110” olarak değiştiriyoruz. “İleri”

Son Güncelleme: 30.01.2020 04:27