Sony Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra

media 3766

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony Xperia Z4 Z4 Ultra özellikleri belli olurken geniş teknik detayları sizler için hazırladık. Cihaz yakında tanıtıma çıkıyor ama ne zaman hangi tarihte Türkiye' de olacak belli değil.

Sony Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra internet’e kısmı özellikleri ile yerini aldı. Sony iki yeni cep telefonu modeli Sony Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra teknik özelliği. Sony Xperia Z4 ve Sony Xperia Z4 Ultra’yı ne zaman hangi tarihte Türkiye’de satışa sunacak?

teknik destek

Sony, iki önemli modelli Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra cep telefonlarını son fuar’da tanıtması beklenir beklenen olmadı. Ama internet’e bazı ekran görünümü ve bilgileri sızdı.

Sony Xperia Z4 ve Ultra modelleri ile QHD Quad-HD 1440p ve FHD 1080p olarak iki farklı ekran modeli ile gelmesi bekleniyor. Modeller şu şekilde olabilir 2560×1440 ve 1920×1080 çözünürlükte ekran ve her zaman ki gibi suya dayanıklı, toz geçirmez özelliği ile. Belki bu modellerde su konusunda daha dayanıklı olabilir. Artı parlak metal olarak gelmesi’de bekleniyor.

Sony Yeni Akıllı Cep Telefonu Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra Özellikleri
 

  • Sony Xperia Z4 100m kadar su geçirmez : Sony Z4 kolayca su sıçramalarına tarafından korunan ve hatta 100 metre kadar derin deniz dalış olacak anlamına su ve toz geçirmez bir IP68 standardına sahip olması bekleniyor. Aynı zamanda son derece toza ve ısıya dayanıklı olması bekleniyor.
  • Sony Xperia Z4 parmak izi tarayıcı : Duyarlı güvenlik birinci derecede öneme sahiptir, Sony Xperia Z4 kesinlikle güvenli kilitleme ve telefon kilidini, parmağınızın benzersiz baskılar kullanarak parmak izi tarayıcı / sensörü olabilir. Bu özellik Samsung Galaxy S5 ve Apple iPhone 5 saniye gibi son yüksek son akıllı telefonlar, standart bir özellik olarak geliyor olmuştur.
  • Sony Xperia Z4 massive 5000 mAh pil: Xperia Z4 üzerinde büyük 5000 mAh pil ile, hatta en ağır uygulamalar ve grafik yoğun oyunlar kullanımına suyu tükendi asla. Bu nedenle büyük kapasiteli batarya çıkarılamayan bir olmalıdır.
  • Sony Xperia Z4 G + Sensörlü 27 MP Kamera : Sony her zaman iyi onun prim akıllı telefonlar kullandığı inanılmaz kameralar bilinmektedir, ve Xperia Z4 ultra HD kalitesinde videolar ve yaşamı kayıt yeteneğine sahip 27 MP kamera, üfleme bir zihin ile, bu mirası devam etmelidir resim benzeri, ve aynı zamanda entegre olacakdüzenleme stok kamera uygulaması içindeki özellikleri. Xperia Z4 arka paneli ayrıca parlak çift LED flaş ev sahipliği yapacak. Video aramaları ve Skype konuşmaları için, Xperia Z4 de expectedly 10 MP HD ön kamera olacak.
  • Sony Xperia Z4 Android 5.0 Milkshake : Sony Xperia Z4 gelmesi beklenen gelecekteki önceden yüklenmiş Android sürümü işletim sistemi, yani, sürüm 5.0 Milkshake kod adlı.O zaman telefon bültenleri tarafından, daha gelişmiş bir olasılıkla bu yana Xperia Z4, Android 5.0 olarak gelmesi bekleniyor ama Android 4.4 Kitkat yülüde olabilir.

Sony Xperia Z4 ve Xperia Z4 Ultra,özellikleri

Son Güncelleme: 03.09.2019 08:04