Move to iOS Nedir Nasıl Kullanılır

media 324

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Move to iOS Nedir? Nasıl Kullanılır? Move to iOS indir. Rehberi Fotoğrafları Resimleri Videoları Taşıma. Mailleri Hesapları Mesajları Kopyalama nasıl yapılır?

Apple, resmen Android cep telefonda bulunan fotoğrafları, videoları, resimleri, web yer imleri, mail hesapları, takvim, iletişim ve rehberi iOS iPhone telefonlara kayıpsız aktarma taşıma uygulaması çıkardı ve Google Play Store mağazasında yayınlattı.

teknik destek

Android işletim sistemi kullanıcılarının verilerini sorunsuz aktarabilmeleri için iOS‘a daha rahat geçebilmelerini sağlayan programı yayınlaması olay oldu.

Move to iOS uygulaması, Google Play Store mağazasında yer alan ilk Apple uygulaması oldu. Apple bu attığı adımla tercih edecek kullanıcılar için kolaylık sağlamış oldu.

Move to iOS Android cep telefondaki verileri aktarma kopyalama taşıma uygulamasını buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios indirebilirsiniz. 

IOS hakkında herşey kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Yani buna geçiş içerir. Sadece birkaç adımda, iOS app Taşı ile Android cihazınızdan otomatik ve güvenli içerik geçirebilirsiniz. Başka taşıma aktarma programına gerek yok. Android’ den IOS geçişte uygulama aktarmayı sorunsuz yapar.

Android telefonda bulunan hangi veriler iPhone telefona aktarılabiliyor: İletişim & Rehber, İleti geçmişi Kamera Fotoğraf ve video, Web yer imleri, Mail hesapları ve Takvimler.

Eğer veri göç seçtiğinizde, yeni iPhone veya iPad özel Wi-Fi ağı oluşturmak ve iOS için yakındaki Android cihaz çalıştıran Taşı bulacaksınız. Bir güvenlik kodunu girdikten sonra, bu içerik aktarımı başlar ve doğru yerlerde koyacağız. Aynen böyle. Içerik aktarıldıktan sonra, yola çıkmaya hazırız. iOS da varsayılan posta hesabınızı kuracak. İşte bu – onun sonsuz olanaklar, yeni iPhone veya iPad kullanarak ve yaşıyor başlayabilirsiniz. Keyfini çıkarın.

Move to iOS Nedir 
 

Move to iOS Nedir Nasıl Kullanılır

IOS telefona bulunan verileri aktarabilmeniz için cep telefonunda Android 4.0 ve üstü sürüm olması gerekiyor.

 

 

Move to iOS uygulaması nasıl çalışıyor

Move to iOS,iOS iPhone Telefona Taşıma Kopyalama

Bulut sistemiyle çalışmaya sahip olan Move to iOS uygulaması, gayet kolay bir şekilde Android telefondaki bilgileri bulut sistemine aktarıp kullanıcısına aktarımı çalıştırabilmesi için PIN kodu gönderiyor.

Move to iOS APK indir,Nasıl Yüklenir Kurulur

Sadece birkaç adımla kullanıcıların bilgilerini buluta aktarıyor ve kullanıcıya bir PIN kodu ulaştırıyor. iPhone ilk kurulumda yani aktifleştirme de bu PIN kodunu kullanarak verilerde kayıpsız iPhone cihaza taşıyor.

Hesapları Mesajları Aktarma

Son Güncelleme: 14.03.2017 18:53