LG G3 Android 5.0 Lollipop Türkiye Güncellemesi indir

media 3749

LG G3 Android 5.0 Türkiye Güncellemesi indir.LG G3 Android 5.0 indirme Yükleme Nasıl Yapılır?LG G3 Android 5.0 Türkçe Rom Dil Desteği,Kurulumu Yapma

teknik destek

LG G3 Telefon için Türkçe Android 5.0 Lollipop Türkiye Güncellemesi indir

LG G3 Android 5.0 Lollipop Türkiye güncellemesi Türkçe indir yükle rom atma. LG G3 Android 5.0 indirme link adresinden yükleme nasıl yapılır? Dil desteği kurulumu.

LG G3 Android 5.0 resmi sürüm güncellemesi bu hafta içi Türkiye dahil çoğu ülkede yayınlandı.Eğer cep telefonunuza henüz ulaşmamışsa aşağıdaki adresten güncelleme rom’u indirebilirsiniz. Öneri olarak ara ara internet bağlantınız varsa telefon içerisinden güncelleme gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

teknik destek

LG G3 V20F adı ile yayınlanan güncellemeye sahip olamayanlar için bu adresten http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html güncellemeyi indirip root yetkisi alan cep telefonlarına yükleyebilirler Android 5.0 Lollipop güncelleme boyutu 1.07 GB.

LG G3 Android 5.0 güncellemesi ile gelen yenilikler: Bildirim çubuğunda yapılan yenilik sayesinde ekranda aşağıya çektiğimizde kullanıcı seçim bölümü açılması ve bu bölümde ayarlar simgesinin yanında konumlandırılmış simge ile farklı kullanıcılar arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

Bildirim çubuğunda diğer bir yenilik ise alt alta dizili şekilde gelen şeffaf bölümler.Bu bölümler ile kısa yoldan erişim yapabileceğiniz seçeneklerin gelmesini sağlıyor.

Bir diğer kısa yol simgesi ise parlaklık, ses ayarları ve genel ayarlara ulaşıyor olmanız. Android 5.0 ile eski Android sürümlerinde dikdörtgen halinde çıkan uygulamalar artık kart yığını görünümü ile karşımıza geliyor.

LG G3 Android 5.0 Lollipop Türkiye Güncellemesi indir.

LG G3 için Android 5.0 Lollipop Türkiye Güncellemesi Türkçe Dil Desteği

Son Güncelleme: 24.03.2017 20:18