Hangi Android Cep Telefonunu Almalıyım – Mobil Öneriler

media 3497

Hangi Cep Telefonunu Almalıyım – Mobil telefon önerisi. Google telefon alacaklar için öneriler.acaba hangi telefonu alsam,hangi marka model telefon daha iyi

teknik destek

Google Yeni Hizmeti Android Cep Telefonu Kullanıcılarının Hangi Telefonu Alsam Sorusuna Cevap Niteliğinde Olmuş

Google başlattığı yeni bir hizmeti ile hangi cep telefonunu alsam diyenler için siz nasıl bir telefon istiyorsunuz sorusu ile aradığınızın cevabına sizi yaklaştırıyor.

teknik destek

Akıllı telefon üreticileri sık sık çıkardıkları yeni telefon modellerine kullanıcılar artık yetişemez oldu. Google, telefon alımlarında daha çok tercih edilen Android telefonlar için kullanıcıların aklında oluşan sorulara cevap niteliğinde telefon test hizmetini başlattı.

Android telefon alacaklara siz nasıl bir telefon aramıştınız? Alacağınız telefonda neler olması gerekiyor? Nelere dikkat ediyorsunuz? Sorularına cevap bulacağınız hizmeti isterseniz birlikte inceleyelim.

Hangi Android Cep Telefonunu Almalıyım

Android Telefon Alırken Neye Dikkat Etmelisiniz?

Google Which Phone hizmeti, Soru-cevap şeklinde ilerleyen; kamera, oyun, müzik, mesajlaşma ve sosyal medya gibi alanlarda ne kadar sık kullanacağınızı seçmenizi istiyor. Örnek kamera simgesini tıkladığınızda 3 adımlık test seçeneği karşınıza geliyor. Kamera soru cevap testi bittiğinde ana bölüme geçip diğer özellikleri seçip aynı şekilde devam ediyorsunuz.

Testin sonucunda Google, size hangi Android telefonu almanız gerektiğinin yanıtını test sonucu ile veriyor. Google bu hizmeti ile kararsız Android kullanıcılarını memnun etmiş oluyor.

hangi marka model telefon alsam

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:57