Google Play Store Şifremi Unuttum

media 2750

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonda ve tablette Google Play Store hesabının Gmail şifresini unuttum, kullanıcı adını ve mail hesabının şifresini de unuttum ne yapmalıyım nasıl açılır şifre kırma nasıl yapılır?

Telefonda ve tablette Google Play Store hesabımın Gmail şifresini unuttum ne yapmalıyım? Gmail kullanıcı adını ve mail hesabının şifresini unuttum nasıl açılır? Gmail şifre kırma nasıl yapılır?

teknik destek

Kullanıcı adı, mail şifre ve Google Play şifresini unuttum açmak için ne yapılmalı diyenler için aşağıda bazı öneriler bulunmaktadır. Ama eğer Google Play hesabı sizin için önemli değilse yeni bir hesap açmanız önerilir.

Google Play hesabını açarken kullandığınız Gmail hesabına erişim yapamıyorsanız, gmail.com sayfasından Yardım gerekiyor mu? seçeneğine tıklayıp, Şifremi bilmiyorum, Kullanıcı adımı bilmiyorum yada Oturum açarken başka sorunlar yaşıyorum seçeneklerini deneyebilirsiniz. Başvuru adresi 

Google Play ile ilgili genel hesap giriş sorunları aşağıda yer almaktadır:

  • Google Play kullanıcı adınızı veya şifrenizi unuttunuz.
  • Google Play  kullanıcı adı ve şifre kombinasyonu yanlış hatası mı alıyorsunuz.
  • Google Play  hesabınıza başka birisinin erişim yaptığını hesabınızı çaldığını mı düşünüyorsunuz.
  •  

Google Play e-posta veya telefon numaranıza ilişkin ipuçlarını hatırlamıyor musunuz?

  • Google Play hesabını açarken veya daha sonra bilgileri değiştirirken, yıldız karakterleri ile görüntülendiği için hatırlamıyor olabilirsiniz.
  • Google Play  giriş yaparken, acaba başka birisine ait bir hesapta şifre sıfırlama yapıyor olabilir misiniz! Şifre yardımı sayfasında doğru e-posta adresini girdiğinizden emin olun. Yazım hatası yaptıysanız tekrar deneyiniz.
  • Google Play Gmail hesabınızı ele geçirmiş hacklemiş olabilir.
  •  

Seçeneklerden birine hâlâ erişebiliyorsanız, o seçeneği kullanarak şifrenizi sıfırlamayı deneyin. Tekrar hesabınıza erişim kazandığınızda hesabınızla ilgili tüm ayrıntıları kontrol edin, tanımadığınız bilgileri silin ve hesabınızla bilgisayarınızı güven altına almak için Güvenlik Denetim Listesi’ni inceleyin.

Şifre yardımı sayfamızdaysanız ve kurtarma seçeneklerinizden hiçbirine erişiminiz yoksa, kimliğinizi doğrulamak üzere Hesap Kurtarma formumuzu doldurmak için sayfadaki bağlantıyı tıklayın.

Android cep telefonda ve tablette Google Play Store hesabının şifresini unuttum
 

Google Play kullanıcı adımı yazdığımda neden bir ad ve fotoğraf görünüyor?

Doğru hesaba tekrar erişim kazanmaya çalıştığınızı onaylamanıza yardımcı olmak için, ilgili hesapla ilişkilendirilmiş adınızı ve/veya fotoğrafınızı (bu bilgiler herkese açık profilinizle önceden ilişkilendirilmişse) gösterebiliriz. Ad ve/veya fotoğraf tanıdık gelmezse, doğru kullanıcı adını yazıp yazmadığınızı bir kez daha kontrol edin. Diğer kullanıcıların e-posta adresinizden sizi çevrimiçi ortamda nasıl bulabilecekleri hakkında daha fazla bilgi edinin.
 

Google Play Gmail çok fazla sayıda deneme gönderildi

Hesabınızı korumak için e-posta, SMS veya Hesap Kurtarma formu ile yapılan şifre kurtarma denemelerinin sayısını sınırladık. Belirli hesap kurtarma seçeneği ile çok fazla sayıda yanlış deneme yapıldığı takdirde, Google o seçeneği geçici olarak devre dışı bırakır. Kurtarma seçeneği, onun altında belirtilen tarihte tekrar etkinleştirilir. Aynı zamanda, farklı bir kurtarma seçeneği görebilirsiniz.
 

Google Play Gmail gizli soru görünmüyor

Gizli sorular şifre yardımı sayfamızda bir kurtarma seçeneği olarak sunulmaz, ancak Hesap Kurtarma Formumuzdaki sorulardan biri olarak kullanılabilir. Şifre yardımı sayfasından “Şifremi bilmiyorum”u seçip kullanıcı adınızı girdikten sonra, görüntülenen sayfada kimliğinizi doğrulama bağlantısını tıklayarak Hesap Kurtarma formumuza erişebilirsiniz.

Google Play Store hesabının şifresini unuttum
 

İkincil e-posta adresine veya telefon numarasına erişemiyor musunuz?

“Şifremi bilmiyorum”u seçip kullanıcı adınızı girdikten sonra, hesabınıza erişmeniz için size kurtarma seçenekleri sunarız. Bu kurtarma seçeneklerine erişemiyorsanız, kimliğinizi doğrulamak için sayfanın altındaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Ardından, hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamanız için size bir dizi soru sorulur. Yanıtlarınızın doğruluğuna dikkat ederek, olabildiğince çok sayıda soruyu yanıtlayın. Herhangi bir yanıttan emin değilseniz, en iyi tahmininizi yanıt olarak belirtin. Ayrıca yanıtlarınızı geçmişte kullandığınız bir bilgisayardan göndermeniz de hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olur.
 

Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlayan hesap ayrıntılarını hatırlamıyor musunuz?

Kimliğinizi doğrulamak için sorduğumuz soruları, bilerek zor olacak şekilde tasarladık. Herhangi bir yanıttan emin değilseniz, en iyi tahmininizi yanıt olarak belirtin. Ayrıca yanıtlarınızı geçmişte kullandığınız bir bilgisayardan göndermeniz de hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olur.
 

Şifre bağlantısının veya kodun süresi bitti: Şifre yardımı sayfasında yeni bir e-posta veya kod isteğinde bulunun.

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:47