Google Play Store ingilizce dil sorunu

media 1577

Google Play Store mağaza uygulamasının dili ingilizce oldu ve çözümü nedir diyorsanız, Google Play Store' de yaşanan dil sorununu nasıl çözebileceğinizi bu haberimizde sizlere anlatacağız.

teknik destek

Google Play Storede yaşadığınız dil sorunlarını nasıl çözebileceğinizi bu haberimizde sizlere anlatacağız. Google Play güncelleme yaptıktan sonra bazı telefonlarda ingilizce olarak kullanılmaktadır. İngilizceye dönüşen uygulamayı nasıl Türkçe’ye çevirebileceğinizi bu haberimizde sizlere anlatacağız. 

teknik destek

Google Play Store ingilizce oldu

Goole Play Storede oluşan bu sorun genel bir problemdir bu sorun google yetkililerine kullanıcılar tarafından ulaştırıldı. İhtimalen güncelleme yaptığınızda uygulamanız düzelecektir. Eğer güncellemeye rağmen sorun çözülmüyorsa aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz. Uygulamanız ingilizceye döndüğünde ise aşağıdaki gibi görünecektir.

Google Play Store ingilizce dil sorunu

Bu sorunu çözebilmek için en son güncellemenin telefondan kaldırılması gerekmektedir. Eğer güncelleme bu sorununuzu çözmediyse.

Ayarlar – Genel -Uygulamalar adımlarını takip ederek Google Play Store uygulamasını seçiniz.

Gogole Play Uygulamasına girdiğinizde ise ekranda yer alan Güncellemeleri kaldır yazısına tıklayınız. Bu işlemi yaptığınızda telefonunuza yüklenen son güncellemeyi devredışı bırakabilirsiniz. Açılan ekranda bahsettiğimiz yazıyı görmüyorsanız ekranın sağ üst kısmına tıklayarak güncellemeleri kaldırabilirsiniz.

Eğer bu sorunun çözüme kavuşturulduğu güncelleme firma tarafından yayınlanırsa Google Play Store > Menü > Ayarlar adımlarını takip ederek “Build version” seçeneğine tıklayarak güncellemeyi kurunuz.

Bu sorun dışında veya buna benzer sorunlar yaşadığınızda Google play Store >menü > help and & feedback >Geri bildirim adımlarını takip ederek sorununuzu Google yetkililerine ulaştırabilirsiniz. Yaşadığınız dil sorunu ile ilgili şimdiye kadar firma bir çok başvurunun yapıldığını düşünüyoruz.


Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

Google Play Store Nedir Nasıl indirilir Yüklenir

Google Play Store Şifremi Unuttum

Google Play Store Şifremi Unuttum

Cep telefonumda Google Store yok nasıl yüklerim

Cep telefonumda Google Store yok nasıl yüklerim
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:46