Google Play Store En Son Sürüm indir-Mobil Store APK Mağazası

media 3902

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Play' ın ara ara yayına aldığı sürümleri tanıtıyoruz. Bazıları cihaz modellerine göre uyumsuzluk çıkarabiliyor. Böyle durumda eskilerden denenmesi gerekir.

En çok tercih edilen oyun ve uygulamaları mağazadan indirmek için Play Store apk uygulamasına ihtiyacınız var.

teknik destek

Google Play üzerinde beğendiğiniz oyunları ve uygulamaları istek listenize ekleyerek daha sonra bu liste altında yer alan tüm oyunları ve uygulamaları istediğiniz zaman mobil cihazlarınız üzerine yükleyebilirsiniz.

Google Play hesabınız üzerine aynı anda hem akıllı telefonlara hem de tabletlere mail hesabınızı tanımlayarak, yüklemek istediğiniz uygulamaları ve oyunları yükleyebilir ayrıca kurduğunuz mobil cihazlara uygulamalarım bölümünde görüntüleyebilirsiniz.

Play store‘de aynı zamanda akıllı telefon ve tablette indirmiş olduğunuz oyunlar hakkında yorumlar yapabilir, puan verebilir aynı zamanda kullanıcıların uygulamalar, oyunlara yapmış olduğu yorumları ve vermiş olduğu puanları kontrol edebilirsiniz. Google Play Store APK uygulamasını apkmirror.com/apk/google-inc sitesinden indiriniz 

Google play store apk uygulaması son sürüm güncellemesi.

Yukarıdaki verdiğimiz site şu an için güvenli gibi görünüyor. Lakin ileri de bir sorun çıkarır mı bilemiyoruz. Zaman zaman yaptığımız paylaşımlarda bu siteden yararlanabiliyoruz.

Son Güncelleme: 02.07.2021 19:11