Google' dan Android telefonunuzu kişiselleştirebileceğiniz yeni site: #myAndroid yayınlandı!

media 2369

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Her yeni versiyonda kendini aşan ve daha da çok özelliğe kavuşan Android için, kişiselleştirilebilecek oldukça ilgi çekici Google' nin #myAndroid sitesi açıldı.

Her yeni versiyonda kendini aşan, aştıkça daha da güzelleşen, güzelleştikçe daha da çok özelliğe kavuşan Android işletim sistemi için, kendi arayüzünüzü kişiselleştirebileceğiniz oldukça ilgi çekici yeni Google sitesi #myAndroid yayınlandı.

teknik destek

Kullananlar bilirler, Android işletim sisteminin en güzel özelliklerinin başında, kullanıcılara sağladığı geniş kişiselleştirme imkanı gelir. Şurası böyle, burası şöyle olsun diyebildiğimiz arayüz ve hatta özellik düzenlemeleri ile birlikte kullanıcılar Android cihazlarıyla adeta tümleşik hale geldiler. Bir kullanıcının hayatının en önemli gereci haline gelen, gün içerisinde en çok yardımına ihtiyaç duyduğu, zaman geçirip eğlendiği Android akıllı telefonunun kendi zevklerine ve ihtiyaçlarına göre düzenlenebilmesi muazzam birşey. İşte tam da bunu bilen Google, bu mukemmeliyeti bir adım öne çıkararak, kullanıcıların kendi Android’ini tasarlamalarına ve kendilerine özel kişiselleştirmelerine olanak sağlayan #myAndroid isimli yeni web sitesini yayınladı.

#myAndroid ile Android cihazınızı kişiselleştirin

#myAndroid ile Android cihazınızı kişiselleştirin

#myAndroid nedir?

Aslında bir tema önericisi olan #myAndroid sitesi, sizlere sorduğu farklı sorularla hazırladığı testtin sonunda karşınıza size en uygun görünümde olan bir Android arayüzünü, diğer bir değişle Android temasını oluşturuyor.

Bir nevi sizi daha yakından tanımak için zevklerini öğrenen #myAndroid sitesinde sorulan sorular arasında, “geometrik şekillerden mi, yoksa daha organik sade şekillerden mi hoşlanırsınız” ya da “sade renkerden mi, yok çok renklilikten mi hoşlanırsınız” veya “modern mi yoksa klasik mi” gibi farklı farklı konulardan zevkinizin öğrenilebileceği ilginç sorular yer alıyor.

Tüm soruları cevapladığınızda ise, sizin zevkinize uygun Android teması otomatik olarak oluşturularak, o temadaki görünümü elde edebileceğiniz gerekli tüm uygulamaları indirme imkanı sunuluyor.

#myAndroid nedir

Oldukça ilginç ve bir o kadar da faydalı olan #myAndroid sitesine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.android.com/myandroid/taste-test/#/


Mart ayı Android işletim sistemi kullanım oranları yayınlandı!

Mart ayı Android işletim sistemi kullanım oranları yayınlandı!

Android cihazlar için destek hattı

Android cihazlar için destek hattı
Son Güncelleme: 13.03.2017 19:46