Gerçek çerçevesiz telefon geliyor

media 1304

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Ekranın ön kısmında tamamen çerçevesiz bir görünümü bulunan telefon modeline ait resimler internete düştü. İşte karşınızda çerçevesiz ekrana sahip telefon modeline ait görseller…

Mobil sektörde bir çok yenilik karşımıza çıkmaktadır. Özellikle marka sayısı artıkça artan rekabet ortamında bir çok telefon modeli karşımıza çıkmaktadır. Hem tasarım olarak hemde teknoloji altyapısı olarak farklı modeller kullanıcılar ile buluşmaktadır. Bir çok markanın olduğu bu sektörde firmalar dikkat çekmek için ilginç tasarımlar ve özellikleri modellerine koyabilmektedir.

teknik destek

Çerçevesiz telefon görselleri: Mobil sektörde hizmet veren markalardan biride Lenovadır. Aslına bakarsanız diğer modeller kadar başarılı cihazlar sunmasa da farklı özellikler ile kullanıcıların dikkatini çekmeye başlamıştır. Lenova firmasına ait çerçevesiz ekran modelli telefonu uzunca bir zamandır mobil dünyasının gündemini meşgul etmektedir. Bu cihazın piyasaya çıkması artık çok yakındır. Bugüne kadar karşımıza çıkan bütün modellerde bulunmayan ekran kasa oranını firma Lenova Z5 modelinde uygulamayı düşünmektedir. Bu modele ait yeni görseller internette yayınlandı. İşte çerçevesiz telefon resimleri

 Gerçek çerçevesiz telefon geliyor

Gerçek çerçevesiz telefon geliyor

Lenova çerçevesiz telefon modeli: Firmanın tamamen ekransız telefon modeli duyurusunu yaptıktan sonra kullanıcıları her ortamda oran sorusunu sormaya başladılar. Bu sorulardan bunalan firma yetkilileri resmi hesaplarında bu modele ait bir görsel paylaşarak kullanıcıların heyecanını iyice artırdı.

Yayınlanan  görsellere baktığımızda ekranın alt kısmında bulun kasa inceliği hemen dikkatimizi çekmektedir. Firma Z5 modelinde akıllı telefonlarda artık moda haline gelen çentik işaretini kullanmayacak. Ayrıca bu yeni telefonda home tuşuda yer almayacak. Bu görsellere baktığımızda eğer firma bu resimde yer allan telefonu üretmeyi başarabilirse oldukça cesur bir akıllı telefon modelini kullanıcıları ile buluşturacak. Z5 modelinin resmi tanıtımı 14 Haziranda yapılacak. 


Çerçevesiz Galaxy A 2018 fiyatı

Çerçevesiz Galaxy A 2018 fiyatı
Son Güncelleme: 17.05.2018 12:05