General Mobile 4G Android One İnternet Ayarları

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

General Mobile 4G Android One Turkcell Avea Türk Telekom Vodafone 3G 4.5G kablosuz Wifi internet Ayarları Hotspot Ayarı açma kapatma nasıl yapılır

General Mobile 4G Android One Turkcell Avea Vodafone APN MMS ve İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

Android 5.1.1 Lollipop sürümü daha yeni güncellemeye yurt dışında açılmışken Türkiye‘ de ilk Android 5.1.1 sürümü General Mobile 4G Android One‘ de yüklü satışa çıktı. General Mobile 4G ayarları yapılı bir şekilde alınmasına rağmen ayarları silinmiş yada kullanıcı kaynaklı sorundan internet bağlantısı gibi sorunlar oluşabileceğinden General Mobile 4G ile ilgili bazı ayarları şimdiden sizlere aktarmak istedim.

General Mobile 4G Android One İnternet Ayarları: Uygulamalar> Ayarlar> Diğer ya da Mobil Ağlar> Erişim Noktası Adları> Açılan menüde mevcut profili değiştirebilir ya da sol alt köşede bulunan “+” simgesine tıklayarak yeni bir profil oluşturabilirsiniz.

Android One İnternet Ayarları

General Mobile 4G Android One İnternet Ayarlar

MMS ayarları içinde yine yeni profil oluşturup MMS seçip yapabilirsiniz.

General Mobile 4G Turkcell Avea Vodafone internet Ayarları

General Mobile 4G İnterneti açmak için “Veri bağlantısı” kutucuğuna

General Mobile 4G Tarayıcı Geçmişini Silme: Tarayıcı> Seçenekler> Geçmiş> Tarama verilerini temizle> Silmek istediğiniz öğelerin kutucuklarını işaretleyerek “Sil”e dokununuz.

General Mobile 4G  Kablosuz Wifi AyarlarıAyarlar> Kablosuz> Wi-Fi’ı kullanmak için kutucuğu aktif yapınız ve Wi-Fi ağlarını görebilirsiniz. Buradan bağlanmak istediğiniz ağı seçip bağlanabilirsiniz.

General Mobile 4G Hotspot İnternet Paylaşım Ayarları: Ayarlar> İnternet Paylaşımı> Taşınabilir kablosuz ortak erişim noktası> Kablosuz hotspot kurulumu yap seçeneği ile kablosuz ağ ismi şifreleme tipi ve şifrenizi yazıp kaydet yapınız.

General Mobile 4G ve 3G Açma Aktif Etme Ayarları: Ayarlar> Mobil ağlar> Ağ Modu> 3G bağlantısı ya da 4G işaretlemeniz yeterli.

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:31