Cep telefonumda Google Store yok nasıl yüklerim

media 2012

Android cep telefonda tablette google play store silinmiş nasıl indiririm ve yüklerim? Uygulama kurulamadı hatasının çözümü nedir? Nereden indirilir cevap haberde.

teknik destek

Google Play Store yok ya da yüklenmiyor sorunu için çözüm detaylarda

Telefonunuzdan yanlışlıkla Google Play Store mağaza uygulamasını sildiyseniz manuel yükleyebilirsiniz. Aşağıda kendi sitemizden güvenli şekilde geçmiş bir sürümü indirebilirsiniz. Uygulamayı yüklerken hata alıyorsanız cihaz ayarlarından “bilinmeyen kaynakları” açmanız gerekiyor.

teknik destek

Cep telefonunuzda yüklü işletim sistemi derleme sürümse ya da sorunlu bir sürümse bazen uygulamalarda ve Google Play Store’ de durduruldu şeklinde hata mesajı alabiliyorsunuz. Bu sorun için cihaza hard reset atılıp denenmesi gerekiyor. Cihaz sıfırlandıktan sonra belli bir süre bu sorunla karşılaşmıyorsunuz. Ama daha sonra aynı hatayı alabilirsiniz. Bundan dolayı sıfırdan sorunsuz orjinal ROM atıp deneyebilirsiniz.

Google Play Store Download

Google Play Store’ nin eski stabil sürümünü teknolojihaber.net/googleplay.apk sitemizden indirebilirsiniz. Yüklemeden sonra isterseniz güncel sürümü otomatik güncelleyebilirsiniz. Bazı cihazlarda güncel sürümlerde sorun yaşandığından eski bir sürümü önerdik.

Cep telefonumda Google Store yok nasıl yüklerim

Son Güncelleme: 19.05.2017 18:17