Aurous Nedir Ne İşe Yarar Nasıl Kullanılır

media 2917

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Aurous ne demek? Aurous uygulaması nasıl yüklenir kurulur? Android APK iOS iPhone cep telefona ücretsiz indir.ücretli mi ücretsiz mi? MP3 müzik indirme dinleme

Aurous, Android, iOS iPhone, Windows ve Linux bilgisayar / cihazlardaAurous uygulaması ile ücretsiz müziklere ulaşmanızı sağlıyor. Aurous programını ücretsiz indirebiliyorsunuz. BitTorrent protokolünü kullanarak müzikleri, VK, Youtube ve SoundCloud gibi servislerden alarak ücretsiz kullanıcıların hizmetine sunuyor.

teknik destek

Aurous yasal olarak müzikleri uygulamayla ulaşmanızı sağlıyor. Malum Telif haklar nedeniyle LimeWire ve Napster gibi servisler kapatılmışlardı.

Aurous Nedir Ne İşe Yarar?

Aurous ne demek? Aurous uygulaması nasıl yüklenir kurulur?

Aurous uygulaması ile çalma listenizi oluşturabiliyorsunuz. Programın iyi bir özelliği de bilgisayarda bulunan müzikleri uygulamaya atabilmeniz. Programa farklı 120 açık API kullanılıyor.

Aurous şuan için deneme aşamasında tam sürümü 2016 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Uygulama deneme sürümü olduğundan şuan için kendi indirme adresi aurous.me sitesinden indirebilirsiniz.

aurous,aurous nedir,aurous nasıl indirilir,aurous indirme

Aurous uygulamasının desteklediği müzik MP3 formatları: FLAC, MP3, WAV, OGG, OPUS, Enjoy ve bir çok müzik formatını destekliyor. Bilgisayarlardan da uygulamayı kullanabilirsiniz. MAC, Linux, Windows XP, Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10

aurous android apk indir,aurous apk

Son Güncelleme: 14.03.2017 01:59