Android Veri Kurtarma Silinen Verileri Geri Alma Programı

media 485

Yanlışlıkla silinen verilerin geri getirilmesi adına kullanılan yazılımların çoğu belli oranda kurtarma sağlıyor. Lakin ücretli bazı programların iş gördüğüne şahit olduk.

teknik destek

Android cep telefonda ve tablette format atarak silerek kaybettiğiniz verilerinize ulaşma imkanınız olabilir. Tabi silinen verilerin yerine bir başka veri gelmedi ise geri alınma olasılığı bulunuyor.

Android işletim sistemi yüklü cihazlarda android veri kurtarma programı ile silinen resim,video,uygulama,müzik ve bir çok veriyi geri getirme imkanı bulabilirsiniz.Silinen verileri geri alma kurtarma bunların bazılarına yer verdiğimiz yazımızda çözüme ulaşabilirsiniz. 

teknik destek

7-Data Android programı ile, Android cihazlarınızdan yanlışlıkla sildiğiniz ve format atarak kaybettiğiniz dosyalarınızı kurtarmak için tasarlanmış başarılı bir uygulamadır android veri kurtarma.
Android Veri Kurtarma Silinen Verileri Geri Alma Programı

Android cihazınızı bilgisayara bağlayarak bağlantı kurulduktan sonra arama yaparak kaybettiğiniz dosyaları bulabilirsiniz. Daha sonra bulduğunuz kaybolmuş dosyaları kurtarma işlemini başlatabilirsiniz. JPG, GIF, PNG, TIFF, PSD, AVI, MP4, MP3, WAV ve WMA formatlı dosyaları bulmayı destekleyen uygulama basit ve bir o kadar kullanışlı.

Kullanıcı dostu arayüzüne sahip olması nedeni ile kolay şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aktarımda sorun yaşandığında sistemin yeniden başlatılmasını öneriyoruz. 

Ücretsiz versiyonu olmasına rağmen uygulama üzerinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Android Veri Kurtarma Programı

Android Silinen Resim Video Müzik Geri Alma,Mesajlar

Android Silinen Dosyaları Geri Getirme APK

Videolar,Rehber,Android Silinen Dosyaları Geri Getirme APK

Windows bilgisayarda silinmiş dosyaları geri getirmek için Bilgisayarda silinen dosyaları kurtarmak geri alma yazımızı inceleyebilirsiniz.

Android Stellar Phoeni Data Kurtarma Programı Rehberi

Bilgisayar dışında dijital fotoğraf makinesindekileri ve harici belleklerden verileri geri alabilirsiniz. Android ve farklı sistemler içinde sürüm versiyonları bulunuyor.

Son Güncelleme: 02.07.2021 16:32