Android Odin ile güncelleme ve ROM atma işlemi

media 4925

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonda odin programı ile güncelleme nasıl yapılır? Odin ile güncelleme yapmak için güncel bir ROM bulmanız gerekiyor. Samsung / Xiaomi ve Huawei…

Odin, Android cihazlara manuel yazılım yüklemeden kullanılan bir yazılım. ROM atmada en çok kullanılan yazılımlardan biri. Huawei olsun Samsung olsun tüm telefonlarda işe yarıyor. Xiaomi, Motorola, General mobile, Sony Xperia ve Asus gibi çok sayıda üreticinin telefonlarında deneyebilirsiniz.

teknik destek

ROM yüklemeden önce her zaman önerdiğimiz gibi cihazın yedeğini bir bilgisayara almanız gerekiyor. Yapılan işlemle her şey silinir ve yanlış bir işlemle cihaz açılmayabilir. Açılmayan cihazlarda tekrardan ROM atmayla çözülür. Tabi çok zorlandığında yazılım bile çözüm getirmeyebilir.

Android Odin ile Güncelleme Programı ve Güncelleme Adımları

Aşağıdaki işlem aynı zamanda desen kilidini hard resetle çözemeyenler içinde geçerli. Odin, Android cihazlarda kolayca yazılım güncellemeyi sağlayan kullanışı basit bir programdır. 

Birkaç tıklama ile cihazınızın yeni dosyalarını kolaylıkla içeri aktarabilirsiniz. “Yandaki Güvenle İndir”den de indirebilirsiniz.

Odin ile ayrı ayrı telefon modelini, PDA dosyasını ve önbellek bölümü (CSC) arşivlerini seçebilirsiniz. Karmaşık konfigürasyonları olmayan program ile sadece dosyaları seçin ve başlat butonuna tıklayın, geri kalan işlemleri Odin3 sizin için halledecektir.

Android Odin ile güncelleme ve ROM atma işlemi

android güncelleme programı kurma

 android güncelleme programı nasıl kurulur

android güncelleme

android güncelleme 

Yazılım sırasında cihazda yeterli şarj seviyesinin olmaması nedeniyle işlem olmayabilir veye yarıda kesilebilir. Bu husus önem arz etmekte. İşlemleri yapamayacağınızı düşünüyorsanız anlayan birinden destek almanızda fayda olacak. 

Android Version Güncelleme rom adresi: sammobile.com/firmware/ Odin yazılımı ile güncellemenizi yapabilirsiniz


En iyi Android güncelleme programı

En iyi Android güncelleme programı
Son Güncelleme: 02.07.2019 19:41