Android Flash Player Yüklenmiyor

media 4978

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Flash Player nedir Samsung Galaxy HTC LG Sony cep telefona nasıl yüklenir kurulur? Android Flash Player kurulmuyor yükleme hatası sorunun çözümü

Android işletim sistemi yüklü telefonlarda flash player yükleme sorunu için aşağıdaki bağlantılardan birini indirip kurup deneyebilirsiniz.

teknik destek

Google Play üzerinden yeni Adobe Flash Player yüklemesi yapılamıyor.

Yalnızca Adobe Flash Player uygulamasını yüklemiş olanlar için güvenlik güncelleştirmeleri yayınlanabilir ve otomatik güncelleştirilebilir.Peki yeni cihaz alanlar Adobe Flash Player’ı kullanamayacak mı? Resmî olarak evet, fakat Google Play üzerinden olmasa da cihazınıza Adobe Flash Player’ı yükleyebilirsiniz.

Flash Player Yüklenmiyor
 

Adobe’un Flash Player Arşivi sayfasından Android 4.0 için Flash Player’ın son sürümünü indirin (Aynı dosyayı Android 4.1 için de kullanabilirsiniz).

İndirmiş olduğunuz “install_flash_player_ics.apk” dosyasını cihaz hafızasına kopyalamanız önerilir. Kopyaladığınız uygulamayı kart içinden çalıştırınız. Sonra tarayıcı ayarlarını Flash Player “Her Zaman Açık (Alway On)”  olarak belirleyiniz.

Aşağıda Android Flash Player versiyonları yer almakta indirip deneyebilirsiniz.

Uygulamayı kurabilmeniz için cihazınızda şu ayarı yapmamız gerekiyor Ayarlar> Güvenlik>Bilinmeyen Uygulamalar yada Kaynakları işaretliyoruz
 

Not: Telefonunuzda daha Yeni Bir Sürüm Yüklü İse Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.34) Sürümünü Deneyebilirsiniz!

  • Alternatif olarak Flash Player 11.1 sürümünü bu download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.34/install_flash_player_ics.apk adresten indirebilirsiniz.
Son Güncelleme: 24.07.2018 19:28