Android Arayan Numarayı Bulma

media 4670

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonda sizi arayan bilmediğiniz numaraları CIA uygulaması ile kolay şekilde öğrenebilirsiniz. Uygulama ücretsiz olarak Google Play Store' den indirebilirsiniz.

Android Arayan Numarayı Bulma – Kim Arıyor Android Uygulaması

Kim arıyor CIA uygulamasını ücretsiz Google Play Store Android mağazasından indirebilirsiniz. CIA veri tabanına kayıtlı tüm numaraların rehber kaydına ulaşabilirsiniz. Uygulamanın işleyişi programı kuran kişi onay verdiği takdirde rehberindeki kişiler CIA veri tabanında yer almaya başlıyor. Rehber sahibi kişiyi hangi isimle kaydettiyse o isimle görüyorsunuz.

teknik destek

 

Kim Ariyor – Çağrı Tanımlama Uygulamasıyla arayanın kim olduğunu hemen görebilirsiniz. Kim Ariyor, telefon çalarken ekranınızda adı, adresi ve diğer bilgileri hemen görüntüler. Bu da çağrıya doğru hazırlanmanız, hatta reddetmeye karar vermeniz anlamına gelir. 

Kim Ariyor, hem özel kişiler hem şirketler hakkında, çağrılarla ilgili Arayan Kimliğini gösterir. Telefon numaralarını arayın, istenmeyen çağrıları engelleyin ve telefonunuz çalarken kimin aradığını tespit edin!

45 milyonun üzerinde kişi, kendilerini arayanları tespit etmek için Kim Ariyor kullanır. Kullanıcılarımızın çoğu Android veya iPhone kullanıcılarıdır.

Kim Ariyor Özellikleri:

  • Rehberdeki kişi listesine yer almayan numara sizi arıyorsa merak etmeden kolayca sorgulayabilirsiniz.Uygulama ile arama olurken sorgulama yapılabiliyor.
  • Pazarlama aramalarına, dolandırıcıları ve istemediğiniz kişilerden gelen aramaları tanımlama özelliği ile engelleyebilirsiniz.
  • Kayıtlı numaranın kime ait olduğunu veya hangi şirket eadına kayıtlı olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Uygulama da aynı zamanda rehber yedekleme hizmeti yer almakta.
  • Sorguladığını kişinin başkalarında hangi isim olarak kayıtlı olduğunu görebilirsiniz.
  • Uygulama ile ekran ayarlarını da yapabilirsiniz. Bilgi ekranın kaç dakika ekranda kalabilieceğini ayarlayabilirsiniz.
Son Güncelleme: 25.05.2017 16:28