Android 5.0 Lollipop Nexus için Başladı Rom indir Yükle

media 3867

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android 5.0 Lollipop Nexus için Başladı Rom indir Yükle,Android 5.0 Yayınlandı,Android 5.0 Rom Kurulumu Yükleme Nasıl Yapılır,Android 5.0 Telefona Atma Güncelleme

Nexus Android 5.0 Lollipop Sürüm Güncellemesini İndirip Yükleyebilirsiniz

Android 5.0 Lollipop Nexus cep telefonları için sürüm güncellemesi başladı. Google Android 5.0 rom‘u nasıl yüklenir kurulumu telefona atma adımları. Android 5.0 yazılım sürüm güncellemesi yayınlandı.

teknik destek

Google, Nexus cep telefonları için yeni yazılımı Android 5.0 güncellemesinin dağıtımına başladı. Güncellemeyi şimdilik Google Nexus cihazlarında geçerli kurulum yapılabilecek modeller şunlar  Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 ve Nexus 10 romları indirmek için buradan developers.google.com/android/nexus/images Android 5.0 güncellemesini alacak cihazlardan her hangi birini kullananlar cihaz içerisinden güncellemeyi kontrol etmeleri eğer her hangi bir yazılım uyarısını göremeyenler biraz daha beklemeleri önerilir.  

Güncellemeyi yüklemeden önce cihaz yedeğinizi alınız eğer telefon üzerinden güncelleme başlamadıysa Android 5.0 Rom’u indirip manuel yükleyebilirsiniz. Rom indirme adresinde güncelleme detayları ve uyarılar bulunmaktadır.Daha önce manuel yükleme yapmadıysanız destek almanız önerilir.

Android 5.0 Lollipop Nexus için Başladı Rom indir Yükle

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:24