Ağda Kayıtlı Değil Hatası Nedir Kesin Çözümü

media 3405

Ağda kayıtlı değil hatası nedir? Samsung Galaxy s3 s4 s5 s6 s7 s8 note, HTC, LG, Sony ve iPhone 4s 5s 6 servis yok hatası ne demek? Telefonda ağda kayıtlı değil turkcell vodafone Türk telekom

teknik destek

Android Samsung Grand, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4,Galaxy S5,Galaxy S6,Galaxy S6 Edge, Note 2, Note 3, Note 4, Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, iPhone 4S, iPhone 5S, iPhone 6,iPhone 6 Plus ve çoğu akıllı cep telefonlarında servis yok sorunu ve ağda kayıtlı değil hatasının çözüm önerileri aynıdır.

Ağda kayıtlı değil hatası çözüm önerileri: Ayarlar > Bağlantılar > Diğer ağlar > Mobil ağlar > Ağ operatörleri bölümünde operatörler listesinde kendi operatörünüzü seçiyorsunuz. 5-10 dakika bekliyorsunuz şebeke gelmediyse cep telefonu kapatıp açıp tekrar kontrol ediniz. Ağda kayıtlı değil hatası çözümü için ilk önerilen yöntem budur.

teknik destek

Ağda kayıtlı değil hatasını hala alıyorsanız cep telefonu kopya değilse imei kopyalanmış olabilir. Replika ürün kullanıyorsanız atılan imei kullanılmış olabilir. İmei sorgulama için telefondan *#06# tuşlaması yaptığınızda çıkan imei numarasını turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresine girerek ücretsiz imei sorgulaması yapabilirsiniz.

Ağda Kayıtlı Değil Nedir

Ağda Kayıtlı Değil Hatası Nedir Kesin Çözümü

İmei sorgulama hizmeti ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip – edilmediğini ve kayıp / çalıntı olup – olmadığını, cihazınıza ait imei numarasını yazarak öğrenebilirsiniz.

samsung telefonda ağda kayıtlı değil

Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü

Ağda kayıtlı değil hatası hala devam ediyorsa kernel ve modem flashlamayı denemeniz önerilir. Bu yöntemi daha önce bu tarz işlemleri yapmamış uzman olmayan kişilerin yapmaması önerilir.

Son Güncelleme: 21.03.2017 20:35