Vestel Venus V6 fiyatı

media 1173

Vestel, tamamen yerli üretim yapamasa da Türkiye' nin önemli markalarından biri. Bu aralar çıkardığı cep telefonlardan birini olan Venus V6 özelliklerini inceleyelim.

teknik destek

Türkiye’nin yerli telefon üreticisi olarak bilinen Vestel firmasının 2018 yılı içerisinde çıkarmış olduğu Venus V6 modeli birçok kişi tarafından gerek fiyat uygunluğu gerekse de teknik özelliklerinden dolayı tercih edilmektedir. Vestel Venus V6 modeli akıllı cihazlar arasında Android işletim sistemine sahip olan bir model olarak yer almaktadır. Bu cihaza telefon satış noktalarından erişim sağlanabilir.

Vestel Venus V6 özellikleri

teknik destek

5.7 inçlik bir ekran boyutu üzerinden kullanıcı ile buluşan bu telefon modelinde ekran dayanıklılığı için Corning Gorilla Glass 3 kullanılmaktadır. 3366 mAh batarya kapasitesine sahip olan bu cihazda 13 MP kamera çözünürlüğü bulunmaktadır. İşlemci sistemi için Qualcomm kullanılmış olan cihaz Qualcomm Snapdragon 450 (SDM450) modeline sahiptir. Siyah ve altın renkleri ile satışa çıkarılmış olan Vestel Venus V6 kapak kısmında metal alaşım ile, gövdesinde ise plastik malzeme ile koruma altına alınmıştır.

Android 8.0 (Oreo) işletim sistemi ile cihaz satışa çıkarılmıştır.

media 1170

Vestel Venus V6 fiyatı

Vestel’in yeni amiral gemisi olarak bilinen Venus V6 modeli 1600 – 1.699 TL’lik satış fiyatı ile telefon satış merkezlerinde yerini almıştır. Cihazın duyurulma tarihinden itibaren birçok kişinin dikkatini çekmesi ile Vestel’in en çok satışı yapılan cihazlarından biri haline gelen Venus V6 modeli 32 GB dâhili depolama alanı ile satışa çıkarılmıştır. 8 çekirdekli CPU işlemcisi cihazın performansını arttırıcı etki gösterir.
 

Son Güncelleme: 09.09.2018 02:43