Sony Xperia XZ ve X Performance güncelleştirmesi yayınladı

media 1884

Sony firmasının X Performance ve Xperia XZ modelleri için yeni güncelleme yayınladı. Peki Sony'nin yayınladığı son güncellemede neler bulunmaktadır?

teknik destek

Sony ülkemizde ve dünyada hatırı sayılır itibarı olan bir markadır. Teknoloji devi Sony bir çok alanda ürün sunmaktadır. Bu çeşitlilik bazen avantaj olabildiği gibi bazende dezavantajları da olmaktadır. Bundan dolayı Sony bazı ürünleri artık üretmeme kararı oldu. Özellikle bilgisayar sektöründe bulunan bazı ürünleri arık üretmeyeceğini firma geçtiğimiz yıl içerisinde açıklamıştı. Sony markası dünyada kalite ile birlikte anılan bir markadır. Bu özelliğini, bir çok üründe gösteren firma akıllı telefon sektöründe de devam ettirmektedir. Fakat bazen Sony olmanız bile bazı sektörlere lider olmanıza sebep olamamaktadır. Akıllı telefon sektöründe dev firmalar bulunmaktadır. Samsung bu firmaların başında gelmektedir. Sony ne yazık ki Samsung kadar bu sektörde satış yapamamaktadır. Ayrıca diğer bir dev olan ve teknolojinin lokomotifi konumunda bulunan Apple firması da yine Sony’nin önünde yer almaktadır. Hatta Çin şirketi olan Huwaei de son yayınlanın satış rakamları listesinde üçüncü sırada yer alarak Sony’nin önünde yer almıştır. 

Fakat bunlara rağmen Sony bu sektörde hatırı sayılır bir satışa sahiptir. Bu telefonlar için yazılım desteğini her daim vermeye devam ediyor. Sony, Xperia XZ ve X Performance modelleri için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte firmanın yayınladığı son güncelleme…

teknik destek

Sony Xperia XZ ve X Performance güncelleştirmesi yayınladı

Sony, Xperia XZ ve X Performance modelleri için  yayınlamış olduğu son güncelleme güvenlik açıkları ile ilgili olduğu açıklandı. Bu yeni güncelleme ile Sony ne gibi yenilikler getirdi ?

Şirket yeni güncelleme yayınladığı Xperia XZ ve X Performance modellerini geçtiğimiz yıl içerisinde kullanıcılar ile buluşturmuştu.

Sony, Xperia XZ ve X Performance modelleri için 41.2.A.7.8   sürüm numarası ile bu güncellemeyi yayınladı. Şimdi bu güncellemenin detaylarına bakalım.

Firmanın yeni dağıtıma başladığı by güncellemede  Xperia XZ ve X Performance modelleri daha önce Google tarafından yayınlanan haziran ayı güvenlik güncelleştirmelerine kavuştu.

Yapılan güncelleme sonucunda android sürümü numarası her iki modelde değişiklik göstermemektedir. Android sürümü 7.1.1 olarak devam etmektedir. Güncelleme ekranında herhangi bir bilgi yer almadığı için güvenlik dışında başka yeniliklerin olup olmadığı bilinmemektedir.

Sony Xperia XZ ve X Performance güncelleştirmesi yayınladı

Son Güncelleme: 17.06.2017 22:09