Sony Xperia L2 tanıtıldı işte özellikleri

media 1493

Sony firmasının orta segment grubunda piyasaya çıkaracağı Sony Xperia L2 modelinin tanıtımını yaptı. İşte Sony Xperia L2'nin teknik özellikleri….

teknik destek

Sony marka olarak dünyada bir değer ifaden markalardan biridir. Bugüne kadar çıkardığı bir çok ürün kullanıcılar tarafından güvenle alınmıştır. Firmanın gelişen teknoloji ile birlikte bazı ürün gruplarını bırakarak mobil sektördeki varlığını dahada artırmaya başladı. Firma ardı ardına bir çok mobil cihazı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sony’de aynı Samsung gibi her segmentte ürün piyasaya sürmektedir. Bu haberimizde firmanın orta segment grubunda piyasaya çıkaracağı Sony Xperia L2 modelini sizlerle birlikte incelmeye çalışacağız.

teknik destek

Sony Xperia L2 özellikleri

Las Vegas şehrinde düzenlen CES 2018 etkinliğinde Sony firması Sony Xperia L2 modelinin resmi olarak tanıtımı yaptı. Orta segment grubunda yer alan bu modelin teknik özelliklerine birlikte bakalım.

Sony Xperia L2 tanıtıldı işte özellikleri

CES 2018 etkinliği ile resmiyet kazan modelin erkan büyüklüğü 5,5 inçtir. Ekran çözünürlüğü ise 720P’dir. Ekran olarak incelediğimiz telefonun işlemcisine baktığımızda ise MediaTek MT6737T karşımıza çıkmaktadır. Dört çekirdekli 1.5 GHz hızında çalışan işlemciye 3 GB ram destek olmaktadır. Ayrıca telefonun dahili hafızası microSD kart yardımıyla 32 GB’a kadar yükseltilebilmektedir.

Kamera açısından bu modeli incelediğimizde ise 13 MP arka kamera 8 MP ön kamera karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca batarya olarak ise 3300 mAh kapasite bulunmaktadır. Parmak izi okuyucusu Sony’nin diğer modellerinde olduğu gibi bu modelinde de yanda değil arka kısımda yer almaktadır.

Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile çıkacak. Sony Xperia L2 fiyatı henüz belirlenmedi.


Sony Xperia XA2 ve Xperia XA2 Ultra resmi tanıtım

Sony Xperia XA2 ve Xperia XA2 Ultra resmi tanıtım
Son Güncelleme: 13.01.2018 12:50