Nokia' nın yeni modelleri çıkıyor

media 1635

Ünlü telefon markası Nokia 2018 yılında yeni modeller ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Nokia 2, Nokia 7 ve Nokia 9 modelleri gelecek yıl kullanıcılar ile buluşacak.

teknik destek

Nokia firması eski güzel günlerine dönmek için gün sayıyor. Çıkardığı telefon modelleri ile dikkatleri üzerine çeken firma kullanıcılarının beğenisi kazanmış durumda. Amiral gemisi olan Nokia 8 ile gündemdeki yerini koruyan firma bir çok internet sitesine haber oldu. Şimdide HDM Global tarfından satın alınan Nokia markasının 2018 yılında çıkaracağı telefon modelleri yayınlandı.

Nokia markasının alarak geliştiren  HDM Global firması markanın da gücü ile yeni modeller çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket Nokia 2, Nokia 7 , Nokia 9 isimleri ile çıkarmayı düşündüğü modellerinin tanıtımını 2018 yılının başında yapacak gibi

teknik destek

Nokia’nın yeni modelleri çıkıyor

Nokia' nın yeni modelleri çıkıyor

Nokia, akıllı telefon sektöründeki rakiplerinden biri olan Samsung’un izinden giderek her bütçeye uygun telefon modeli çıkaracak. 2018 yılında çıkaracağı telefon modellerinden biri olan Nokia 2 modelini giril seviyesi olarak Nokia 7 modelini ise orta seviye olarak, Nokia 9 modelini ise firma üst seviye olarak belirledi. Bu şekilde farklı düzeylerde telefon sunarak firma android modelleri ile mobil pazarda daha fazla yer edinmek istemektedir.

Peki bu bilgilerin doğruluk payı var mıdır? Nokia markası ile ilgili yayınlanan bilgiler tedarik zinciri yönetiminde yer alan bir yetkili tarafından paylaşıldı. Ayrıca bu bilgileri bizlerle paylaşan yetkili HDM firmasının android akıllı telefon serisinin ikici dalgası olduğu ve bu yeni modellerin 2018 yılın ilk aylarında çıkacağı bilgisini de paylaştı. Bu bilgilerin şuan itibariyle birer iddia konumunda olduğunu hatırlatalım. Bu modellerin hangi özelliklere sahip olacağı konusu ise halen muallaktadır. bu konu ile ilgili bilgileri gelecek yıl öğrenmiş olacağız.

Son Güncelleme: 10.10.2017 18:03