Nokia 2 Türkiye fiyatı ne kadar olacak

media 1497

Nokia 2 modeli Türkiye'de satışa sunulacak. Nokia 2'nin hangi fiyat aralığında satılacağı firma tarafından açıklandı. Detaylar haberimizde…

teknik destek

Nokia bir dönem en çok kullanılan cep telefon markalarından biriydi. Şuan Samsung’un yerinde bundan on yıl önce Nokia vardı. Firmanın gerekli inovasyon çalışmlarını yapmamasından dolayı mobil sektördeki yerini farklı markalara kaptırdı. Nokia bir çok firma tarafından satın alındı. En son HDM Global tarafından alınan Nokia mobil sektörde kendine yer edinmeye başladı. 

teknik destek

Nokia 2 Türkiye fiyatı ne kadar olacak

Nokia 2 Türkiye fiyatı ne kadar olacak

HDM Global Nokia markası altında 2018 yılında bir çok telefon modeli piyasaya sürdü. Bu modellerden biride Nokia  2’dir. Firmanın bu modeli Ülkemizde de satışa sunulacak. HDM Global Nokia markalı cep telefonları dünyanın bir çok ülkesinde kullanıcılar ile buluşturmak için çalışmalar yapmaktadır. Nokia markasının ülkemizde en yeni modeli ise Nokia 2 oldu. Nokia 2 modeli 2 günlük bir süre zarfında ülkemizde satılmaktadır. Nokia 2’nin satışlarına başlanması ile birlikte telefonun Türkiye fiyatı da belirlenmiş oldu.

Giriş seviyesinde bulunan Nokia 2 modelinin en önemli özellikleri ise kullanım süresinin uzun olması ayrıca diğer modellere göre uygun fiyatının bulunmasıdır. Nokia 2 modeli ülkemizde 849 TL fiyat ile satışa sunulacak. Ekran olarak 5 inç büyüklüğü olan bu modelde 720p çözünürlük bulunmaktadır. Ayrıca bu modelde  Qualcomm firmasının 4 çekirdekli işlemcisi Snapdragon 212 kullanılmıştır. 

Nokia 2 modelinde 8 GB dahili hafıza bulunurken 1 GB ram kapasitesi bulunmaktadır. Kamera olarak ise ön kısımda 5 MP kamera kullanırken arka kısımda ise 8 MP kamera kullanılmıştır. Bu cihazın en önemli özelliği ise yüksek batarya kapasitesidir. Nokia 2 modelinde 4100 mAh kapasiteli batarya kullanılmıştır. Buda cihazda yaklaşık 2 günlük kullanım süresi vermektedir.


Android 8.0 alacak modeller belli mi?

Android 8.0 alacak modeller belli mi?

Nokia 7 modeline ilgi büyük

Nokia 7 modeline ilgi büyük
Son Güncelleme: 12.01.2018 08:19