Motorola iddialı bir telefon ile geliyor

media 1842

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Motorola markasının M2 modeli rakiplerine fiyat ve performanas olarak meydan okumaya hazırlanıyor. Motorola M2 modelini beklentilerin ötesinde çıkaracak gibi…

Motorola markası cep telefon sektöründe yer alan ilk markalardandır. Özellikle cep telefonlarının ilk çıktığı dönemlerde yoğun olarak kullanımı yapılmıştır. Fakat geçen süre zarfından akıllı telefon sektörüne gerektiği gibi ayak uyduramayan firma ilk zamanlar yakalamış olduğu satış grafiklerinin çok altında kalmıştır. Şimdi eski parlak günlerine dönmeye hazırlanan firma yeni modeller ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

teknik destek

Motorola Moto M2 modeliyle rakipleri tarafından piyasaya sürülen amiral gemilere meydan okumaya hazırlanıyor. Firmanın son akıllı telefonu fiyat ve performans açısından bir adım önde olacak gibi duruyor. İşte Motorola’nın son telefonu M2’nin özellikleri…

Motorola iddialı bir telefon ile geliyor

Motorola iddialı bir telefon ile geliyor

Motorola şirketi tarafından çıkarılacak telefon üst düzey özellikler ile çıkacak gibi… Moto M2 modeli piyasada yer alan Samsung, Sony, Apple ve LG firmalarının amiral gemileri ile aynı performansta olarak uygun fiyatla kullanıcılarla bulaşacak. Bu fiyat aralığı için firmanın modeli geliştirdiği gelen bilgiler arasındadır.

Motorola  M2 modelinde  Qualcomm firmasının çıkarmış olduğu en son işlemciyi kullanmak yerine aynı performansa sahip daha uygun bir işleci kullanarak fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyor.

Gelen bilgilere göre Moto M2 modelinin Çin’de  MediaTek işlemcisini kullanacağı diğer ülkelerde ise buna yakın bir işlemci ile üretileceği yer aldı.

İki ayrı model olarak piyasaya çıkacak olan telefon 4 GB RAM ve 32 GB depolama veya 6 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneklerinden oluşacağı tahmin edilmektedir.

Son Güncelleme: 07.07.2017 04:25