Moto X4 modeli Android One ile çıkacak

media 1690

Motorola firmasının geçen ay içerisinde resmi olarak tanıttığı Moto X4 modelinin Android One yüklü cihazlarının resimleri internette dolaşmaya başladı.

teknik destek

Motorola firması mobil sektöründeki varlığını korumak için yeni modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Motorola yeni çıkardığı modellerde farkındalık yapabilmek için diğer markalardan önce Android One işletim sistemini yeni modelinde kullanmaya başlayacağı bilgisi internette yer aldı.

31 Ağustos 2017 tarihinde resmi tanıtımı yapılan telefonun şimdide Andoid One yüklü resimleri internette yayınlandı. Evleaks isimli tiwitter hesabında mobil sektöründe bir çok sızıntı bilgi yayınlanmaktadır.Yine bu hesap üzerinden bomba bir sızıntı haber yayınlandı. Motorolanın 31 Ağustosta resmi olarak tanıttığı Moto X4 cihazını Android İOne ile piyasaya süreceği bilgisi bu hesapta paylaşıldı.

teknik destek

Moto X4 Android One ile çıkacak

Moto X4 modeli Android One ile çıkacak

Yayınlanan yeni resimlerle birlikte Android One işletim sisteminin yüklü olduğu telefon modellerinin sayısı git gide artmaktadır. En son olarak  Xiaomi Mi A1 modeli Android One sürümlü hali tanıtılmıştı.

Well isn’t this interesting… pic.twitter.com /QrC8bJz1pX

— Evan Blass @evleaks / September 9, 2017

Ayrıca Motorola Moto X4 modelini Android One sürümü ile çıkardığında farklı bir isim ile satışa sunması beklenilmektedir. Yeni isimle piyasaya çıkacak olan telefon farklı özelliklerle kullanıcılarına farklı deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Android One işletim sistemine sahip telefon modellerinin en büyük avantajı ise stok android kullandıklarından dolayı bütün güncellemeleri daha hızlı bir şekilde almalarıdır. Fakat hızlı güncelleme alacak olan bu modellerde daha az uygulamanın yüklü olacağını da hatırlatalım.

Son Güncelleme: 13.09.2017 06:07