LG G7 ne zaman çıkacak

media 11

LG firmasının 2018 yılında çıkaracağı amiral gemisi G7 merakla kullanıcılar tarafında beklenilmektedir. Peki bu yeni model ne zaman çıkacak ?

teknik destek

LG firması bir çok alanda ürün veren ve teknoloji olarak tecrübesi fazla olan firmalardan biridir. Firma bu tecrübesini kullanarak yeni modeller ile bizleri buluşturmaktadır. Özellikle erkan olarak firmanın ciddi bir alt yapısı bulunmaktadır. LG firmasının 2018 yılında çıkaracağı amiral gemisi LG G7 modeli şimdiden kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Peki bu yeni model ne zaman çıkacak ? Bu sorunun cevabını aşağıdaki başlığımızın altında bulabilirsiniz. 

teknik destek

LG G7 ne zaman çıkacak

LG G7 ne zaman çıkacak

Akıllı telefon sektörünün en önemli aktörlerinden biride LG’dir. LG 2018 yılında LG G7 modelini kullanıcılarla buluşturacak. İnternete sızan bilgilere göre diğer yıllarda olduğu gibi bu modelde aynız amanda çıkmayacak. G7 meraklıları sanırım biraz daha beklemesi gerekmektedir. 

Güney Kore firması LG çıkarmış olduğu modelleri dünya pazarında satabilmektedir. Fakat firma her modelini istediği gibi satamadı. Daha önceki yıllara baktığımızda G2 serisi dışında firmanın istediği satış grafiğini yakalayamadığını görmekteyiz. Diğer modeller ise beklenilenin hep altında kaldı.

Aslına bakarsanız LG firması her modeline yeni bir özellik ekleyerek kullanıcılarının karşısına çıkardı. Fakat nedense kullanıcılar istenilen rağbeti göstermediler. Bundan dolayı LG’nin yeni G serini yenileyeceği gelen bilgiler arasında bulunmaktadır. Kısacası LG’nin yeni modeli ile ilgili ileride bir çok bilgi karşımıza çıkacak gibi durmaktadır. Bu iddiaları bir kenara bırakarak şimdide LG G7 model,inin ne zaman çıkacağına birlikte bakalım.

Eğer firmanın her hangi bri isim değişikliğine gitmese bu yılki modelinin adı LG G7 olacaktır. Gelen bilgilere göre bu modelin tanıtımının Nisan ayında yapılacağı söylenilmektedir. Bu tarihte diğer yıllara göre bira geç olmaktadır.

LG firması daha önceki yılarda amiral gemilerini hep Mart ayında tanıttı. Fakat Güney Kore’den gelen haberlere göre firma bu yıl tanıtımını 20 Nisan 2018 ‘de yapmayı düşünmektedir. 

Bu iddialar tabiki söylenti şuan ilerleyen günlerde daha net bilgiler edinmiş olacağız.

Son Güncelleme: 16.01.2018 11:55