Huawei satışları Apple firmasını geride bıraktı

media 1706

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Mobil sektöründe yıldızı parlamaya devam eden Huawei markası akıllı telefon satış listesinde Apple firmasını geride bıraktı. İşte satış rakamları…

Huawei firması 2017 yılı içerisinde çıkarmış olduğu  akıllı telefonlar ile kullanıcılarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Özellikle amiral gemisi konumundaki modelleri yüksek donanım ile en çok satanlar listesinde yer almaya devam etti. Şirketin tasarım olarakta ön planda olan modelleri bir çok markayı geride bıraktı. 

teknik destek

Yayınlanan satış grafiklerinde Huawei markası yakaladığı satış başarısı ile de dikkat çekmektedir. Özellikle global akıllı telefon sektöründe ünlü telefon markası Apple firmasını satış miktarı olarak geride bırakması firmanın başarısını göstermektedir.

Huawei firması amiral gemisi Xiaomi ile birlikte satış rakamlarını ciddi oranda artırdı. Yayınlanan son satış rakamlarının yayınlanması ile birlikte Huawei firmasının dünyanın en çok satanlar listesinde ikinci sırada olduğu görünmektedir.

Ünlü pazar araştırması firması olan Counterpoint tarafından yayınlanan raporda Huawei firmasının özellikle yaz aylarında başarılı bir satış grafiği çizerek sektördeki rakiplerinden biri olan Apple firmasını geride bırakarak ikinci sıraya yerleşti.

Firma tarafından yayınlanan raporda geçen yıl olduğu gibi bu yılda genel olarak yıl ortalamasında lider Samsung oldu. Bu yılda Samsung pazardaki payını koruyarak ilerlemesini sürdürdü.

Huawei 2017 satış rakamları

Huawei satışları Apple firmasını geride bıraktı

Firmanın yayınlamış olduğu raporda Temmuz ayı içerisinde en çok satan akıllı telefon modelleri hakkında da bilgi bizlere vermektedir. Telefon modelleri sıralamasında ilk sırada iPhone 7 ve iPhone 7 Plus bulunmaktadır. Bu modellerden sonra ise Oppo tarafından üretilen R11 ve A57 modelleri gelirken Galaxy S8, Xiaomi Redmi Nore 4x ve Galaxy S8+ modelleri de bu listede yer almaktadır.

Huawei firmasının yakaladığı bu başarıyı devam edip ettiremeyeceğini nasıl bir satış yılı tamamlayacağını yıl sonunda birlikte göreceğiz.


Honor 9 yurtdışı satış fiyatı ne kadar olacak

Honor 9 yurtdışı satış fiyatı ne kadar olacak
Son Güncelleme: 07.09.2017 19:28