HTC M9 Android 6.0 Türkiye güncellemesi

media 2624

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

HTC M9 Android 6.0 nasıl indirilir HTC M9 Android 6.0 nasıl yüklenir HTC M9 Android 6.0 güncelleme sorunu hatası var mı?

HTC M9 Android 6.0 Türkiye Güncellemesi indir Yükle: HTC M9 Android 6.0 Marshmallow sürüm güncellemesi dün gece itibarı ile Türkiye HTC kullanıcılarına ulaştı. Yeni Android sürüm güncellemesi bakalım HTC M9′ a ne gibi bir özellik katacak. Android 6.0 performanslı çalışacak mı! Android 6.0 güncellemesi ile HTC M9′ da her hangi bir sorun oluşturacak mı kısa bir süre sonra kullanıcı yorumlarından anlaşılacaktır. 

teknik destek

HTC M9 Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ile ilgili detaylı habere ulaşmak için HTC M9 Android 6.0 Türkiye Güncellemesi yazımızı inceleyebilirsiniz. 

Android 6.0 güncellemesini yapmadan önce, cep telefonunuzun yedeğini almanız ve şarj durumunun en az %50 olması önerilir. Android 6.0 güncellemesini indirme ve yükleme işleminde kablosuz wifi internet bağlantısını tercih etmeniz önerilir. Hem internet paketinizin tüketilmesinden hemde sorunsuz daha hızlı güncelleme yapmasını sağlayabilirsiniz. 

HTC M9 Android 6.0 Türkiye sürümü, 1.26 GB dosya boyutunda olup, yaklaşık 60 dakika indirme ve yükleme süresi bulunmaktadır. Aşağıda gördüğünüz gibi gelen bazı yeniliklerde, uygulama izinlerinde belirli izinleri düzenleyebilme, cihaz ekranında bulunan bilgilere yada medyaya göre Google üzerinden arama yapmayı kolaylaştırma, pil kullanımda yönetimi gibi özellikler ile geldi. Güncellemede her hangi bir hata alırsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

HTC M9 Android 6.0 Türkiye Güncellemesi