Google Play Store değişen tematik yapısı

media 1080

Son güncelleme 7 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Play Store yenilenen yeni arayüzüyle yakında çok fazla değişim alacak. Yeni tema yanında pil kullanımında ve genel anlamda performans sunacak.

Android sistemini kullanan telefon altyapılarında program, uygulama, oyun ve daha birçok farklı Arayüz desteğinin indirilmesi için Google Play Store kullanılmaktadır. Bakıldığı zaman sürekli olarak gelen güncellemelerle, Google Play Store içerisindeki program ve benzeri unsurların da güncelleme aldığı bilinmektedir. Genelde WİFİ ortamında otomatik olarak sağlanan güncellemeler, kullanıcıların isteğiyle manuel olarak da değişiklik göstermektedir. Android yapısı, gelişen ve artık kullanıcıların yüksek sayıdaki talepleri doğrultusunda Google ile birlikte yeni bir güncelleme sunmaktadır. Yeni gelecek güncellemeyle birlikte artık Google Play Store temasının ve kullanımının da ciddi anlamda değişmesi beklenmektedir. Teknik detaylarda ise telefonların pil ve tema kullanım anlamında performansını arttırması, Google Play Store güncellemesinin en büyük özelliği olarak lanse edilmektedir.

teknik destek

Tasarım olarak Google Play Store değişikliği

Dünyada milyonları geçen kullanıcı sayısına sahip olan Google Play Store, önemli bir değişikliği yapmak üzeredir. Bu sayede artık Arayüz aşaması test edilmekte ve her an kullanıcıların hizmetine sunulmayı beklemektedir. Pop- up menüsü, sıklıkla eleştirilen eksikliklerinden kurtulacaktır. Aynı zamanda yükle ve istek listesine ekleme seçenekleri de, üst ekranda değil; pencerenin alt kısmında olacaktır.

Google Play Store değişen tematik yapısı

Diğer Google Play Store değişiklikleri

Değişikliklerin bir diğer özelliği ise kullanıcıların çok daha rahat bir şekilde işlem yapmaları için gereken Arayüz konusunda olacaktır. Böylece tasarım olarak şık bir görüntü oluşturulacak ve kullanıcılar memnun edilecektir.

Son Güncelleme: 21.01.2019 18:08