Google Pixel XL 2 özellikleri belli oldu

media 1824

Google firmasının çıkacağı Pixel XL 2 modelinin özellikleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Google Pixel XL 2 telefon modeli ile ilgili detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

teknik destek

Google Pixel XL 2 telefon modeline ait resimler internete sızdırılmıştı. Bu resimlerin internete sızmasından sonra şimdide Google Pixel XL 2 modelinin özelliklerinin nasıl olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. XDA sitesinde Pixel XL 2 modeli ile ilgili yeni bilgiler yayınlandı.

Google firmasının yeni telefon modeli ile ilgi bilgiler internette yayınlanmaya devam ediyor. Daha gelen bilgilere göre 18: 9 en boy oranı ve OLED ekranlı tasarımı bulunan telefonun diğer özellikleri de yayınlandı.

teknik destek

Android Police sitesinde yayınlanan bilgilerde Google Pixel 2 modeli görselinde  18:9 en boy ve yeni kamera ile geleceğini öğrenmiştik. Ayrıca Android Police sitesinin iddiasına göre Pixel XL 2’nin sıkıştırılabilir bir çerçeveye sahip olacağı düşünülüyor.  XDA Developers sitesinde yeni yayınlanan bilgilerde de bu bilgilerin doğruluğu teyit edildi.

Google Pixel XL 2 modelinde yer alan sıkıştırılabilme özelliği ekran hem açık hemde kapalıyken çalışabilecek. Telefonunuz uyku halinde iken google asistanı çalıştırmanıza izin verecek. Şıkıştırmanın boyutuna göre telefon farklı işlevleri yerine getirerecek.

Google Pixel XL 2 özellikleri belli oldu

Google Pixel XL 2 özellikleri belli oldu

Yukarıdaki özelliğin dışında Pixel XL 2 modelinde yer alan diğer özellik ise Ekran Daima Açık Modu’dur. Geçen günlerde Google firması bu özelliği Android O ile pixel telefonlara getirmek için uğraştığını açıklamıştı. Eğer bu özellik Pixel XL 2 modelinde çalıştırılabilirse bu modelin en iyi özelliği gibi görünmektedir.

Yine XDA-Developers sitesinin iddiasına göre Nexus telefon modellerinde kullanılan RGB modunun geliştirici seçenekler yerine ekran ayarları altında bulunacağı yine gelen bilgiler arasında bulunmaktadır. Bu özelliğin yanı sıra Google telefon kullanıcılarına Canlı Renkler isimli yeni bir modu daha kullanıcılarının hizmetine sunacak.

Google Pixel XL 2 modelinin diğer özellikleri ise 

  • 5.99 inç 2.880×1.440 18: 9 OLED ekran, 
  • Snapdragon 835 yonga seti ve
  • iki renkli cam ve metal arka tasarım şeklinde olması bekleniyor.

Ayrıca parmak izi sensörünün cam bölüm yerinde metal kısımda yer alacağı gelen iddialar arasında bulunmaktadır.


Google Pixel serisinde OLED ekran atağı

Google Pixel serisinde OLED ekran atağı
Son Güncelleme: 18.08.2017 01:53