Galaxy Z Flip X Thom Browne fiyatı belli oluyor

media 556

Son güncelleme 3 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung şirketinin üzerinde çok çalıştığı teknolojilerden biri olan katlanabilir telefonlara bir yenisi ekleniyor. Galaxy Z Flip X Thom Browne fiyatı tanıtımla netleşecek.

Mobil teknolojinin gelişimi son sürat devam ediyor. Son zamanlarda özellikle katlanabilir modeller hakkında yer alan haberler hep ilgi çekici olmuştur. Henüz bu teknoloji tam oturmasa da örnekleri mobil pazarda yerini almıştır. Bu aralar Huawei ve Samsung’ un katlanır telefonları sık gündemde. Özellikle Galaxy Z Flip.

teknik destek

Yeni model için özel bir sürüm hazırlığı yapılıyor. Bir tasarım firmasıyla başlatılan çalışmalar gündemdeki yerini aldı. Modelin adı Galaxy Z Flip X Thom Browne.

Tanıtımının beklendiği yeni sürüm için hem yatay hem dikey katlandığı söylenmekte. Diğer sürüme göre daha uygun fiyatlarda satılacağı belirtiliyor. Ama bir öncekine göre çok pahallı olabilir.

Galaxy Z Flip X Thom Browne tasarımında kozmetik olarak değişiklikler bekleniyor. Tanıtım bu ayın 11′ de şirket etkinliğinde tanıtılmasının beklendiğini belirtelim. Ürünün beklenen fiyatı 2300 – 2500 dolarlar olacağı söyleniyor.

Galaxy Z Flip X Thom Browne fiyatı belli oluyor

Son Güncelleme: 11.02.2020 12:24