Galaxy Note 8 güvenli bir telefon mu ?

media 1647

2017 yılının en merak edilen modellerinden biride Galaxy Note 8'dir. Galaxy Note 8 modelinin Türkiye satış fiyatı ve genel özelliklerini bu haberimizde yayınlayacağız.

teknik destek

Samsung firması 2017 yılı içerisinde ikinci amiral gemisini çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce Galaxy S8 modelini çıkaran firma şimdide Galaxy Note 8 modeli ile kullanıcılarının karşısında olacak. Galaxy S8 modelinde Samsung bir başarı yakaladığını söyleyebiliriz fakat bu başarının Galaxy Note 8’de de devam edip etmeyeceğini telefon çıktıktan sonra birlikte göreceğiz. 

Galaxy Note serisi son dönemde firmanın başını epeyce ağrıtmıştı. Daha önce Note serisinde özellikle Amerika’da yaşanan patlama olayları bu telefonun prestijini sarsmıştı. Çünkü Note serisi Samsung firmasının en prestijli telefonu olma özelliğine sahiptir. Buy özellikteki bir modelde yaşanan olumsuzluklar bu model için hiç iyi olmamıştı. 

teknik destek

Galaxy Note 8 ne kadar güvenli?

Galaxy Note 8 güvenli bir telefon mu ?

Galaxy Note 8 serisinde firma yaşanan olumsuzlukları unutturmak için tasarım ve donanım olarak üst düzey bir model çıkarmak için çalıştı. Yayınlanan resimlere ve donanım özelliklerine baktığımızda da firmanın bunu başardığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle şık tasarımı kullanıcıların dikkatini  çekmiş durumda.

Samsung firması Galaxy Note 8 modelinin tanıtım videosunda bu modelde kullandığı güvenlik sistemlerini kamuoyu ile paylaştı .Daha sızan bilgilerden bu telefonda hangi güvenlik sistemlerinin kullanılacağı az çok belli gibiydi. Fakat bu cihazı kullanmayanlar ve güvenlik seviyesi hakkında net bilgi almak isteyen Samsung’un yayınladığı bu videoyu izlemelidirler.

Galaxy Note 8 modelinde iris tarama, yüz tanımaparola koruması, parmak izi okuyucu, Şekil ile koruma ve PIN güvenlik sistemleri bulunmaktadır.

Galaxy Note 8 modeli ülkemizde 4999 TL gibi yüksek bir fiyattan satılacaktır.

Son Güncelleme: 05.10.2017 12:08