Çerçevesiz Galaxy A 2018 fiyatı

media 1633

Samsung, Galaxy A serisinin 2018 versiyonu yeni bir tasarım ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çerçevesiz tasarımla çıkması beklenen Galaxy A 2018 serisi hangi fiyatlarla satılacak ?

teknik destek

Samsung her bütçeye ve her zevke uygun modellerini çıkarmaya devam ediyor. Firma amiral gemisi serilerinin yanı sıra diğer modelleri ile de gündemde kalmayı başarmaktadır. Bu modellerden biride Galaxy A 2018 modelidir. Galaxy A 2018 modeli yeni bir tasarım ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çerçevesiz olarak çıkması planlanan bu yeni tasarıma sahip Galaxy A 2018 modeli hangi fiyat aralığında satılacağı ise bekleyenler tarafından merak edilmektedir.

Galaxy A 2018 modeli aslına bakarsanız çok da uygun fiyata kullanıcıların karşısına çıkmayacak. Samsung 2017 yılında çıkardığı ilk amiral gemisi Galaxy S8 modelinde kullanmaya başladığı sonsuz ekran özelliğini daha sonra ikinci amiral gemisi olan Galaxy Note 8 modelinde kullanmaya devam etti. Mobil pazarında yer alan akılı telefon üreticilerinin neredeyse tamamı artık çerçevesiz ekran tercihinde bulunduğu için Samsung firması da bu teknolojiden geri kalmak istememektedir.

teknik destek

Çerçevesiz Galaxy A 2018 fiyatı

Çerçevesiz Galaxy A 2018 fiyatı

Akıllı telefonlar ile ilgili internete bir çok bilgi sızmaktadır. İşte o bilgilerden biride Galaxy A 2018 modeli ile ilgili. Firmanın 2018 yılında orta segment düzeyinde çıkaracağı Galaxy A serisinin tasarımında çerçevesi z ekran kullanılacağı bilgisi internte sızdı. Tabiki bu durum kullanıcıları heyecanlandırdı. Ülkemizde Galaxy A serilerinin 1600 ile  2300 fiyatları arasında satılmasından dolayı Galaxy A 2018 modeli kullanıcılarda büyük beklentilerin oluşmasına sebep oldu.

Fakat gelen bilgiler bu beklentilerin Galaxy A 2018 modelinde olmayacağı yönünde gibi. Gelecek yıl piyasaya çıkacak olan Galaxy A serisinde kullanılacak olan çerçevesiz ekran firma tarafında oldukça zorlu bir süreç sonunda üretilebilmektedir. Bundan dolayı ekran maliyetleri her geçen gün artmaktadır.

Bundan dolayı yeni teknolojilerin çıkması ve bu teknolojinin yüksek maliyetler ile üretilebilmesinden dolayı A serisinin fiyatının geçen yılın amiral gemisi fiyatlarında olması uzmanlar tarafından beklenilmektedir.

Son Güncelleme: 11.10.2017 13:18