Asus ZenFone Max Plus (M1) tanıtıldı

media 1494

Asus ZenFone Max Plus telefon modeli Las Vegas’da düzenlene CES 2018 etkinliğinde firma tarafından resmi olarak tanıtıldı. Detaylar haberimizde….

teknik destek

Mobil sektörde bir çok marka artık boy göstermeye başladı. Eski dönemlerde farklı ürün gruplarında çalışan firmalar bu ürünleri bırakarak dünyada trend haline gelen akıllı telefon sektörüne girmeye başladılar. Bu markalardan biride Asus’dur. Asus dünyada genellikle dizüstü bilgisayarları ile bilinmektedir. Bugüne kadar bir çok kişi Asus marka notebooklar kullanmıştır. Firma bu teknolojinin yanı sıra şimdide mobil sektöre giriş yaparak bu alanda yeni ürünler çıkarmaktadır.

Asus firması 2018 yılında piyasaya süreceği yeni modeli Asus ZenFone Max Plus (M1) yi resmi olarak tanıttı. Firma bu modelini CES 2018 etkinliğinde kullanıcılar ile buluşturdu. Bu modelde aslına bazı özellikler çok fazla öne çıkmaktadır. Bu özelliklerin başında ise kullandığı batarya ve kamera teknolojisi gelmektedir. Şimdi bu modeli birlikte inceleyelim.

teknik destek

Asus ZenFone Max Plus (M1) resmi olarak tanıtıldı

Asus ZenFone Max Plus (M1) tanıtıldı

Asus’un bu yeni modelini alacak kullanıcılar ne gibi özellikler ile karşılaşacaklar ? Bu yeni telefonun ilk olarak ekranından sizlere bahsedelim. Asus ZenFone Max Plus (M1) modelinde 18:9 ekran oranında 5,7 inçlik bir ekran kullanılmıştır. Ayrıca Full HD+ çözünürlük bu modelde yer almaktadır.

Ayrıca ekran kasa oranı olarak bu modelde %75,3 oranı bulunmaktadır. Asus ZenFone Max Plus (M1) modelinde firma işlemci olarak ise MediaTek MT6750T kullanmıştır.

Bu telefon modelinde iki farklı ram ve kapasite bulunmaktadır. 3 ve 4 GB ram kapasiteleri bulunan modellerin dahili hafızası da 32 ve 64 GB olarak değişiklik göstermektedir. Ayrıca kamera olarak bu modelde 16 MP ve 8 MP arka kamera bulunurken ön kısımda ise 16 MP selfi kamerası bulunmaktadır.

4130 mAh kapasiteli bataryası bulunan model 329 dolardan piyasada satışa sunulacak.

Son Güncelleme: 12.01.2018 08:18