Panoya kopyalandı ne demek nerede

media 2676

Android veya iPhone cep telefondan internetten bir yazı kopyalandığında panoya kopyalandı diyor ama kopyalandığı yeri göremiyorum orası nerede ve nereye kopyalandı?

teknik destek

Android veya iPhone cep telefondan internetten bir yazı kopyalandığında panoya kopyalandı diyor ama kopyalandığı yeri göremiyorum orası nerede. Bu sadece telefonda değiş aynı zamanda tablette de çıkabiliyor. Bu sorunun cevabı çok basit ve aşağıda açıkladık.

Cep telefonda bir metni kelime yada cümleyi seçip kopyalıyorum ama panoya kopyalandı yazısı dahi çıkmıyor neden? Kopyaladığımı tekrar yapıştırmak istediğim de sadece pano yazan bir şey geliyor yapıştır çıkmadı.

teknik destek

Panoya kopyalandı ne demek

Telefonda her hangi bir metni yani yazı kopyalanığında “Panoya kopyalandı” şeklinde yazar. Kopyalanan nerede olduğunu soranlar için bu veri telefonun önbelleğine kayıt edilir. Eğer cihaz önbellek temizlenirse silinir.

Panoya kopyalandı nereye kopyalandı? Telefonda yazı yazabileceğiniz her hangi bir şeyi açınız. Not defteri veya mesaj alanına parmağınızla boş alana basılı tutup yapıştır seçeneğine dokunun. İşlem bu kadar basit. Kopyalanmış metin ekrana gelecek.

Panoya kopyalandı ne demek nerede

Panoya kopyalandı nerede kopyaladı

Yukarıdaki durum için panoya kopyalanan yazının not defterine veya resim ise resim düzenleyici kullanarak yapıştırıp, sonra panodan sayfaya taşıyabilirsiniz.

Pano nedir ne demek: Her hangi bir yerden kopyalanan yada taşınan, başka bir alanda kullanmak için geçici bir depolama alanına denir. Metin yada grafiği seçerek daha sonra her hangi başka bir yere yapıştır komutu kullanılarak panoya taşıma veya kes kopyala yöntemidir. İnternetten veya metinden kopyalanan istenirse mail, bilgisayar veya cep telefona aktarılabilir.

Panoda kopyalanmış metini, mesajları ve resimleri bu pano nerede simgeden ulaşılabilir. Genelde telefonlarda 10 – 20 arası panada saklanabilmekte. Ön bellek temizlendiğinde panoya kayıt edilen bilgiler silinecektir.

Panoya kopyalandı Instagram Facebook Twitter nereye

Instagram hesabınızda fotoğrafın hemen yorum yapın sağ kısmında bulunan 3 noktaya dokununuz. Paylaşımın URL adresi kopyalama bölümünde yer almakta. Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlarda fotoğraf – video – resim – yazı paylaşımı yapabilirsiniz. Paylaşılan fotoğrafın URL adresi kopyandığında ekrana basılı tutunca paylaşılabilir bağlantısının panoya kopyalandığı notunu çıkacaktır.

iPhone ve Android Samsung Galaxy S4 S5 S6 S7 S8 / Edge Note, LG, Sony Xperia, Asus Zenfone, Vestel, Huawei / Honor, Xiaomi, Lenova, Casper, ZTE, General Mobile Discovery, Nokia ve Turkcell T40 T50 T60 T70 T80 cep telefonda pano nerede, yazdığım mesajı, metni, fotoğrafı, videoyu ve url adresi nereye kopyalıyor atıyor sorusunun genel yanıtı yukarıda. Hepsinde aynı yere kopyalanıyor.

Son Güncelleme: 06.09.2018 03:42