Cyanogenmod Android 5.1.1 Rom indir

media 2411

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

Cyanogenmod Android 5.1.1 ve yeni Android sürüm Rom' ları indirme adresi. En iyi yazılım güncelleme Rom' ları hangileri?

Cyanogenmod resmi sitesi download.cyanogenmod.org adresinden cihaz marka modelini seçip yeni Android Romları indirebilirsiniz. Romlar içerisinden Android 5.0 ve Android 5.1.1 sürümü var.

Android 5.1.1 sürüm güncelleme desteği olan cep telefonu marka modelleri: Samsung Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5,Galaxy S6 Edge, Note 2 3 4, Grand, HTC, LG, Sony ve çoğu markalar için yükleme yapılabiliyor.

teknik destek

Android 5.1.1 Rom dosyasını Odin programı yardımı ile cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Eğer daha önce manuel kurulum yapmadıysanız uzman desteği almadan yükleme yapmamanız önerilir.

Cyanogenmod Android Rom indir

Android 5.1.1 sürüm güncellemesi için öncelik telefon markanıza gelmişse ya da gelecekse OTO yani şebeke üzerinden yükleme yapmanız gelmediyse ya da gelmeyecekse Android 5.1.1sürüm yükseltmesini yapmak istiyorsanız Google Android yazılımını alternatifi olan Cyanogenmod Romları tercih edebilirsiniz. Bazı markalar bazı modeller için belli süreden sonra yeni sürüm güncellemesi yapmıyor. Bundan dolayı alternatif Romlar deneniyor.

teknik destek
Son Güncelleme: 21.03.2017 20:01