Akıllı saat kameralı sim kartlı WhatsApp destekli

media 137

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

WhatsApp yüklenebilen, sim kartlı ve kameralı akıllı saatlerde stabil çalışan çok fazla modeller karşılaşmıyor diyebiliriz. Ağır çalışan ucuz saatlere dikkat etmenizi öneriyoruz.

Akıllı saat almak isteyenlerin çoğunlukla aklı karışık oluyor. Hangi markayı almalıyım, YouTube videoları izlenebiliyor mu ve WhatsApp kullanılabilir mi gibi sorularla karşılaşılabilir. Günlerce karar veremediğiniz olacak ve yardım almak istediğinizde çoğunun net bir fikri olamayacaktır. Bu genelde bir saatten ne beklediğiniz sorusuyla alakalıdır.

Çocuklar için akıllı saat almak isteyenler için gereksinim nedeni sorusuna cevap verilmesi gerekiyor. Sizin beklentiniz ve ödeyeceğiniz paraya göre şekillenecektir.

Hangi akıllı saati almalıyım diyenler için:

  • Sim kart desteği olacak mı?
  • Kamera, WhatsApp, müzik, YouTube ve oyun yükleme özelliği olacak mı?
  • Arayabileceği kişi sayısı sınırlı olacak mı?
  • Takip sistemi olan saatler mi düşünyorsunuz?
  • Çocuğunuzun bulunduğu ortamı dinlemek istiyor musunuz?
  • Çocuğunuzun bulunduğu yerin fotoğrafını çekmek istiyor musunuz?

Bu sorulara göre ve fiyat aralığı seçerek gelen saatleri inceleyiniz. Önemli bir başka husus ise kullanıcı yorumları olacak.

Oppo, Haylou ve bir kaç bilinen markanın bir kaç taneyle sınırlı uygun fiyatta ürünleri bulunuyor. Samsung gibi büyük şirketlerin çoğunlukla cihazları biraz pahallı olabiliyor.

Dikkat edilmesi gereken iki husustan bahsetmek istiyoruz. Birincisi BTK veya yasal imei kayıtlı saat gibi yazan satıcıların dolandırıcılığı. İmei atılmış saatleri satan bu şekilde satıcılarla karşılaşabilirsiniz. Gittigidiyor veya N11 gibi sitelerden alıyorsanız ürün elinize geçtiyse bir kaç gün  içerisinde onay vermeniz gerektiğini ve bu sürede bilen bir kaç kişiye gösterebilirsiniz. 

Çin malı denilen pek bilinmeyen markaların saatlerde ses gitmiyor ya da gelmiyor sorunu ve donma gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bunlara da dikkat ediniz. 

Akıllı saat kameralı sim kartlı WhatsApp destekli

Son Güncelleme: 09.01.2021 17:12