Wordpress Instagram takip et butonu

media 2486

Wordpress Instagram takip et butonu nasıl eklenir? Instagram' da takip et eklentisi ve paylaş butonu nasıl yapılır ve site paylaş kodu hazırlama için kısa bilgilendirme.

teknik destek

Wordpress tabanlı siteye sahipseniz “Eklentiler” / “Yeni Ekle” seçeneklerinden “Instagram Slider Widget” eklentisini aratarak yükleyebilirsiniz. Olur’ da eklentiyi yüklerken hata alırsanız, WordPress. org adresinden indirdiğiniz  eklentiyi FTP üzerinden yükleyebilirsiniz. İsterseniz önerdiğimiz destek hattından yardım alabilirsiniz.

Çoğunluk artık kod yerine eklenti tercih ediyor. Çok fonksiyonlı eklentiler ile çok sayıda özelliği bir arada bulabiliyorsunuz.

teknik destek

Wordpress Instagram takip et butonu

Instagram eklenti özellikleri: Instagram hesabından yer alan paylaşımları, WordPress sitenize aktarabilirsiniz. Slider ve Thumbnails ekran görüntüsü, Api Anahtarı kullanıcı profili ekleme, resim url ekleme, yerel olarak kaydedilmiş görüntüleri alma, url ve özel url bağlantıları görüntüleme özelliği.

Artı olarak bu Instagram for WordPress ve Instagram Feed eklentilerini de kullanabilirsiniz. Instagram beğeni takipçi sayısını arttırma ve Instagram hesabımı geçici olarak kapatma konularına da baktınız mı

Wordpress Instagram takip et butonu

Son Güncelleme: 03.09.2019 09:23