Vodafone Turkcell Telefon Rehber Yedekleme

media 2411

Vodafone Turkcell Türk telekom telefonda rehber yedekleme nasıl yapılır? Rehber yedeği alma, turkcell yedekleme uygulaması, apk indir,android indir,iphone ücretsiz

teknik destek

Turkcell ve Vodafone Operatörlerinde Rehber ve Telefon Yedekleme Programını Ücretsiz İndir

Telefon rehberinizi Turkcell Telefon Yedekleme‘de yedekleyin, telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, bilgilerinizi kaybetmeyin.

teknik destek

Google Android Play Store ve Apple iPhone mağazasından ücretsiz rehber ve telefon yedek alma programını Turkcell Telefon Yedekleme yazıp aratıp indirebilirsiniz.

Vodafone Rehberim, telefonunuzu kaybettiğinizde, değiştirdiğinizde ya da telefonunuzun başına herhangi bir şey geldiğinde, rehberinizdeki kayıtlı tüm kişilere ulaşmanızı sağlayan ÜCRETSİZ bir uygulamadır. Vodafone Rehberim uygulaması ile rehberinizi güvenle yedekleyip yeni cihazlarınıza aktarmak işte bu kadar kolay!
• Rehberiniz sizin belirlediğiniz aralıklarla otomatik olarak yedeklenir. İsterseniz dilediğiniz zaman kendiniz de yedekleyebilirsiniz.

Telefon Rehber Yedekleme

Vodafone Turkcell Telefon Rehber Yedekleme
• Telefonunuz bozulduğunda veya kaybolduğunda rehberiniz Online Self Servis’te güvenle saklanır, istediğiniz zaman yeni cihazınıza aktarabilirsiniz.
• Uygulama, var olan Online Self Servis kimlik bilgileriniz ile uyumludur. Kaydolup giriş yapmak birkaç kısa adımda hızlıca tamamlanır.

vodafone rehber nasıl yedeklenir
• Uygulama, istem dışı rehberin silinmesi durumuna karşılık son üç yedeklemeyi sürekli olarak hafızasında tutar.

turkcell vodafone telefon yedekleme ve yedeği geri yükleme

Google Play Store ve Apple iPhone mağazasından ücretsiz rehber ve telefon yedek alma programıVodafone Rehberim yada vodafone yedekleme yazarak indirip deneyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:23