iPhone SMS mesaj ile gelen kilitlenme sorunu

media 1439

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple' ın iOS 11.2.5' le başı dertte. Sürümde dil karakter sorunu nedeniyle gelen bir mesaj telefonu kilitleyebiliyor. Ya da uygulamaların çalışmasını engelleyebilir. Whatsapp, Facebook messenger…

Apple‘ ın iOS 11.2.5 sürümünde görülen bir açık cihazda büyük sorunlara neden olabiliyor. iOS 11.2.5 sorunu nedir?

teknik destek

iOS’ un şu an için son sürümü olan iOS 11.2.5′ de mesaj ile gelen dil sorunu var. Sorun “Hint Telegu” diliyle atılan mesajlarda cihazda kilitlenmeler ve uygulamalara girildiğinde dışarı atma gibi sorunlar görüldü. Bazı uygulamalar çalışmıyor. Whatsapp, Facebook, Instagram ve Twitter benzeri uygulamalar…

SMS ile gelen mesajlarda bu bölüme erişim yapılamamakta. Ama sorunsuz çalışan bir uygulama üzerinden sms’ lere ulaşılmaya çalışılabilir. 

Şu an kasıtlı olarak gönderilen mesajlar veya şaka niyetinde olan mesajlar Facebook Messenger gibi uygulamaları da hedef aldı.

iPhone kilitlenme sorunu için çözüm önerisi

Mesajı gönderen kişi mesajı silmesi veya mesajı alan kişi bir uygulama üzerinden mesajlara ulaşıp mesajı silmesi. Alternatif olarak bilgisayar üzerinden de erişim denenebilir. Son öneri fabrika ayarlarına söndürme. iTunes programı ile yedek alıp sıfırlama yapılabilir.

Sizde bu sorunla karşılaştıysanız yorum bırakabilirsiniz. Kesin çözümü yeni bir iOS güncellemesinde…

iPhone SMS mesaj ile gelen kilitlenme sorunu


iPhone 6 ve iPhone 7 zil sesi yapma

iPhone 6 ve iPhone 7 zil sesi yapma

iPhone müzik yükleme

iPhone müzik yükleme

Telefona virüs bulaştığını nasıl anlarız?

Telefona virüs bulaştığını nasıl anlarız?