Google Chrome Yazılım Kaldırma Tarayıcı Temizleme Aracı

media 3762

Google Chrome virüs bulaştığında veya uzantılardan bir şeyi kaldıramadığınız da yazılım kaldırma aracı işinizi görecek. Tarayıcıdan virüs temizleme veya kaldırma programı.

teknik destek

Google Chrome Yazılım Kaldırma Virüs Tarayıcı Temizleme Aracı

Google Chrome yazılım kaldırma tarayıcı temizleme aracı betayı hizmete sundu. Google internet sayfası açtığınızda başka sitelere gitmesini sağlayan bazı tarayıcı virüslerini temizleme programı ile yardımcı oluyor.

Google’nin bu uygulaması, Chrome ile ilgili sorunlara neden olabilecek yazılımları tarayacak bulup temizlemeyi sağlıyor. eğer çözüme ulaşamazsanız diğer önerilerimizi deneyebilirsiniz.

teknik destek

https://www.google.com/chrome/srt chrome temizleme uygulamasını çalıştırıp kaldırılmayan uygulamaların kaldırılması gerekiyor. Sonra ki adım Malwarebytes ve online virüs taraması yapmaktır.

Malwarebytes virüs temizleme programıindirip çalıştırdığınızda yeni veri tabanı güncellemesini yapmasını beklemeniz gerekiyor güncelleme bittikten sonra sol aşağıda bulunan yeşil butona basmanız yeterli.

Online virüs taraması Eset yada Kaspersky programları kullanılabilir. Tarama bittikten sonra çıkan kutucuklar işaretlenip tamam demeniz yeterli sonra bilgisayarı kapatıp açınız. Bunların dışında kayıt temizleme programları kullanılabilir. Ccleaner gibi tüm adımları denediniz hala olmuyorsa sorunun olmadığı bir güne sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Google Chrome Yazılım Kaldırma Tarayıcı Temizleme Aracı

Son Güncelleme: 01.07.2020 04:40