Silinmeyen Kaldırılamayan Tarayıcı Virüslerini Silme

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Silinmeyen google chrome, molzilla ve internet explorer virüslerini kaldırma silme nasıl yapılır? Açılış sayfası değişmiyor çözümü nedir? Ücretsiz virüs temizleme.

Bilgisayarda Silinmeyen Tarayıcı Virüsleri Silme Kaldırmak için Program 2016

Bilgisayarınızda bulunan Internet Explorer ve Google Chrome tarayıcılarına bulaşmış toolbar virüsleri kaldırıma sorunu yaşıyorsanız Chrome için aşağıda Google resmi sitesinden temizleme kaldırma programını indirip temizleyebilirsiniz.

teknik destek

Yazılımı çalıştırdığınızda ekrana her hangi bir şey gelmeyecek 3-4 dk bekledikten sonra program çalışacak. Ekrana gelenlere onay verdikten sonra tarayıcıyı ilk kurulduğu hale çevirmek istediğini soran bir uyarı ekrana gelecek onay verdikten sonra tarayıcıyı kapatıp açınız.

Diğer tarayıcılar için online eset virüs taraması ile virüsü silebilir ve denetim masasında bulunan program ve özelliklerinden (program ekle kaldır) toolbar içerikleri kaldırınız.

Tarayıcı temizleme ve bakım programı: başlangıç sayfaları veya araç çubukları, kurtulamadığınız beklenmedik reklamlar ya da göz atma deneyiminizi farklı şekilde etkileyecek değişiklikler gibi Chrome ile ilgili sorunlara neden olabilecek yazılımları tarayacak ve kaldıracaktır.

Temizleme yazılımını Google aramasına online Eset virüs taraması yazarak ilk site resmi sitesinden programı indirebilirsiniz. Sorun devam ediyorsa windows sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

  • Chrome’un, pop-up reklamların gösterilmesini engellememesi
  • Ana sayfanızın, başlangıç sayfanızın veya arama motorunuzun tanımadığınız bir siteyle değişmesi
  • Chrome’a bilmediğiniz uzantıların veya araç çubuklarının eklenmesi
  • Chrome masaüstü kısayolunun bilinmeyen bir web sitesini açması
  •  

Bilgisayarınızdaki kötü amaçlı yazılımları ve yüklediğinizi hatırlamadığınız diğer programları kaldırmalısınız. Chrome ayarlarınızı normale geri döndürmeden önce kötü amaçlı programların yüklemesini kaldırmanız gerekir.

Silinmeyen Kaldırılamayan Tarayıcı Virüsleri Silme

Windows kullanıcıları: Bu aldatıcı dosyaları bulmanıza yardımcı olması için Yazılım Kaldırma Aracı’nı indirip yükleyebilirsiniz. Bu araç, bilgisayarınızda şüpheli programları arayan ve bunları sizin için kaldırmayı teklif eden bir uygulamadır.

  • Tarayıcı virüsü temizleme kaldırma programı: Yazılım Kaldırma Aracı’nı tıklayıp indiriniz.
  •  

silinemeyen virüsleri silme

Son Güncelleme: 24.03.2017 15:11