Chomar virüs programı ve online virüs tarama

media 2405

Chomar virüs programı ve online virüs tarama kullanıcıların hizmetine açıldı. Türk yapımı antivirüs uygulaması Chomar henüz gelişmiş bir program değil.

teknik destek

Chomar virüs programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Chomar antivirüs programı fiyatı ne kadar? Online virüs taraması nasıl yapılır? Chomar ücretsiz mi? Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemleri için. Aynı zamanda Android uygulaması.

Dünya genelinde az sayıda olan Gold sertifikasına sahip Türkiye’ nin ilk antivirüs programı Chomar satışa çıktı. Virüs yazılımı hem bireysel hemde kurumsal sürümleri satışta yerini aldı.

teknik destek

Yazılım şu an için gelişim aşamasında ve zamanla eğer desteklenirse ilerleme sağlayabilir. Aksi takdirde rakiplerinden dolayı adı unutulacaktır.

Chomar virüs programı

Chomar virüs programı ve online virüs tarama

Chomar virüs programı ücretsiz mi?

Bizde Türk yapımı virüs programını inceledik. Online virüs tarama, sezgisel virüs özelliği, sürekli güncel veritabanı, bilgisayar, internet ve e-post güvenliğinin yanı sıra ağ güvenliğine de sahip. Yerli antivirüs programı hakkında detaylara chomar.com.tr resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.
 

Chomar iki farklı versiyonla satışa çıktı.  Antivirüs ve Internet Security versiyona sahip.  Şuan için 30 gün ücretsiz kullanım sunan virüs programı rekabet adına en uygun fiyatlar sunmayı hedefliyor.

Şuan için Chomar virüs programını dmo.gov.tr sitesinden satın alabilirsiniz.

chomar indir

Son Güncelleme: 03.09.2019 08:37