Sony Xperia Z2 Telefon ve Tablet Android 4.4.4 Güncellemesi

media 3874

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony Xperia Z2 telefon ve tablet Android güncellemesi devam ediyor. Yeni sürüm çıktı ve nasıl yüklenir diyenlerin sayısı artıkça artıyor. Yazılım güncelleme programı nedir?

Xperia Z2 Cep Telefonu ve Xperia Z2 Tablet için Android 4.4.4 Sürüm Güncellemesi Başladı

Sony Xperia Z2 telefon ve tablet için yazılım güncellemesi başladı nasıl yüklenir? Xperia Z2 Android 4.4.4 sürüm güncelleme yayınlandı işte özellikleri. 

teknik destek

Sony, Xperia Z2 cep telefonu ve Xperia Z tablet için Andorid 4.4.4 yazılım güncellemesini yayınladı. Android 4.4.4 sürüm güncellemesini bazı ülkeler için hizmete aldığını ama tüm kullanıcıların erişimine sunacağını’da ekledi. Bu güncellemeden sonra artık Sony firmasının Android 5.0 güncellemesine yer verilmesi bekleniyor.

Android 4.4.4 güncellemesi şimdilik Güney Doğu Asya, Güney Amerika ve Orta Doğu’da için yayınlandı. Güncelleme Türkiye dahil  1 hafta içerisinde çoğu ülkede yayınlayacak. Sony tarafından kapsamlı güncelleme yayınlanacağını açıkladı.

Kamerada yenilikler video ekran kaydını alabilme ve çoklu kamera desteği,Akıllı görünüm döndürme yenilikleri,Bluetooth teknolojisi ile telefon kilidi açma,PCM ve DSD ses dosyaları için destek,DualShock 4 oyun desteği ve genel yenilikler.

Android 4.4.4 güncellemesini ister OTA ister Sony PC Companion programı ile yükleyebilirsiniz. Güncellemenin net tarihi belli olmadığından güncellemeyi, cihazların ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.Sony Xperia Z2 Telefon ve Tablet Android 4.4.4 Güncellemesi

Son Güncelleme: 03.09.2019 08:11